Sercan Sönmez
10 Numara!
- 20 Ocak 2011
- 10.405
- 3.125
- 2.118
Gedson 4-5 maç sonra ilk 11e giremeyecek duruma gelirse Burak başkandan özür dileyecek misiniz?
Dilemeyeceğiz. Asrın transfer çalımını yedik Gedson tek maç oynamasa bile.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gedson 4-5 maç sonra ilk 11e giremeyecek duruma gelirse Burak başkandan özür dileyecek misiniz?
Liste hazırlıyor muhtemelen. Ban tuşluna tek hamlede basacak galiba Excel'den listeyi çekipKeramettin admir nerde. Kahretti heralde hiç ortalıkta yok
En entresani halil aslinda. Biraz bi fizigi düzelse inanilmaz birseye dönüsebilir. Ama o fizigi nasil yapacak sorun orada.Enteresan bir forvet hattımız var, gerisi evlere şenlik
Ekli dosyayı görüntüle 150056Ekli dosyayı görüntüle 150057Ekli dosyayı görüntüle 150058
Not: halil golcü olmadığı için eklenmemiştir
(Bu) Galatasaray'i birakabilirim dedi, bir iki mac daha kaybedersek elden gidebilir.Keramettin admir nerde. Kahretti heralde hiç ortalıkta yok
Katiliyorum ve Ben o yuzden burak elmas gider diyemiyorum,bence gitmeyecek,çünkü sansi tutacak gibi hissediyorumBen Burak Elmas'ın Gedson açıklamasını mantıklı buldum. 8.5 Milyon yatırım yapılacak oyuncudan 10 Milyon'dan fazla ücret kazanamamak büyük saçmalık değil mi ? Gedson'un bonservisi hep sorunlu olacak Beşiktaş tıpkı Nkoudou gibi Gedson'dan da pek verim alamayacak bence. Pulgar-Gomis-Pena 0 bonservisle yapılmış 3 hamle oldu devre arası için fena değil. Campos ile önümüzdeki sezon Feghouli-Babel-Diagne-Arda-Fatih gibi isimler gittikten sonra elde kalacak genç ağırlıklı kadroya yapılacak planlama cidden merak uyandırıyor. Elde gelir elde edilebilecek oldukça fazla oyuncu var ve kadroda baya hafiflemiş olacak iyi bir planlama yapılabilir.
Kinisirsim irtilik yikilir
Ama birakamayacak(Bu) Galatasaray'i birakabilirim dedi, bir iki mac daha kaybedersek elden gidebilir.![]()
%100 katılıyorum. Linç kültüründen kimse olayların özünü düşünemiyor.Ben Burak Elmas'ın Gedson açıklamasını mantıklı buldum. 8.5 Milyon yatırım yapılacak oyuncudan 10 Milyon'dan fazla ücret kazanamamak büyük saçmalık değil mi ? Gedson'un bonservisi hep sorunlu olacak Beşiktaş tıpkı Nkoudou gibi Gedson'dan da pek verim alamayacak bence. Pulgar-Gomis-Pena 0 bonservisle yapılmış 3 hamle oldu devre arası için fena değil. Campos ile önümüzdeki sezon Feghouli-Babel-Diagne-Arda-Fatih gibi isimler gittikten sonra elde kalacak genç ağırlıklı kadroya yapılacak planlama cidden merak uyandırıyor. Elde gelir elde edilebilecek oldukça fazla oyuncu var ve kadroda baya hafiflemiş olacak iyi bir planlama yapılabilir.
berkan alanya'dan gelmedi mi? alanya'nın şifrelerini takımımıza anlatacaktır. maçın yıldızı berkan olur.Karamsarlık değil Alanyaspor'un bizden çok daha formda olduğunu biliyoruz adamlar Farioli'yle beraber 3/3 yaptılar hepsinde de futbol olarak şov yaptılar. İlla yeniliriz demiyorum yenebiliriz de ama öyle bir takıma karşı gidiyoruz ki orta sahadaki en ufak hatada maçı farka götürebilecek bir takıma karşı oynuyoruz Hatay bize 4 attı Alanya gitti Hatay'a 6 attı. Pres yapmayı seviyorlar Taylan Berkan orta sahasıyla Alanya'da kazanma şansımızın düşük olduğunu düşünüyorum o baskıyı kaldırabilecek yapıda değiller.
Keramettin admir nerde. Kahretti heralde hiç ortalıkta yok
Ne alaka? Adamlarla anlastik bizim yönwtim vazgecti... öncelik degildi. Almadin istemedin. Taraftari oyaladilar gedsonu beklettiler. Gedsonun hicbir sucu yokEn suclu o menejer beyefendi. Onun yüzünden olmadi bu transfer.
Ama birakamayacak
“Galatasaray were unable to sign Robson Reis in time to sign him up for the Europa League today, but retain interest in the Santos defender. The window in Turkey closes next Tuesday (8). The negotiation continues.”
“Galatasaray were unable to sign Robson Reis in time to sign him up for the Europa League today, but retain interest in the Santos defender. The window in Turkey closes next Tuesday (8). The negotiation continues.”