Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yoo gündem değişti yönetim. Yemeseydin diyorum işte.

Adam söylemedi demiştin. Söyledi. Her gün çıkıp Gedson yok diye rapor mu verecek bize?
Sen de taraftarsın trabzon maçı sonrası gedson geldi gözüyle bakmadın mı çıkan aralıksız haberlerden sonra ? o haberleri sızdıran yönetim ya da öyle bilinmesini isteyen yönetim çok net taraftara oyun oynamıştır benim gözümde.

bjk kaynakları aldık diyor
Bence Ahmet Bulut istediği paraları kopartamayınca aramızın bozuk olduğu ve devreye girdiklerini öğrendiğimizde tüylerimizi diken diken edecek takımları (8JK ve Rize) arayıp, araya girmiş ve "almış gibi yapın, fiyat yükselsin, rakibinize kazık atın" dediyse iki karaktersiz kulüp ve iki haysiyetsiz başkan da bunu kabul etmiştir. Haberleri de pompalamışlardır.

Umarım Burak Başkan bunların tuzağına düşmez. Ben bu konuda Yönetim'den yanayım renktaşlar. Menajerlerin (Özellikle de Ahmet Bulut'un) oyuncağı olma devrinin kapanması lazım artık. Gedson da olsa Messi de olsa, aslolan Galatasaray'dır.

Beceriksiz herifler, cicaldau ya dünyanın parasını ödeyip gedsonu alamıyorlar.

Bu transfer sezonundaki ilk mesajım olabilir bu.

Allah belanızı versin. Beceriksizler ordusu. Kovulmak mükafat gibi olur bunlara. İbreti alem olsun diye rezil edilmeleri lazım.

Söyleyeceklerim bu kadar.

Yalnız şıraya bak Türk futbolu belmaa Koç tahir çebi Nihat göksel gibi üç beş çapulcunun eline kalmış bay be

ahmet bulutu getirin banana tokat manyağı yapacam

Baska bi 8 no alacakti yönetim, tamam olurdu. Hem falcaodaki tarafrar baskisindan yedigimiz ayni kazigi yememis olurduk ve eksigimiz tamamlanmis olurdu. Gedsonu almamayla dogru is yapti yönetim o les karga denen menejere 1 kurus bile fazla ama hatasi yerine birisini alamamasi oldu. Bi kac gün önce barkley aciklansa bugün kimse gedson konusmazdi. Hatta bugün bile birisini alsa ve menejerlere para yedirmeyiz diye bi aciklama yapsa sorun kalmayacak. Ama nerde bunu yapabilecek yönetim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt