- 5 Eylül 2014
- 80.362
- 63.089
- 4.393
HeaaaaTransfer taraftarı değiliz.
Sevinmek için sevmedik.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
HeaaaaTransfer taraftarı değiliz.
Sevinmek için sevmedik.
Olursa terim
Olmazsa sözünde duran yürekli parası olan herhangi biri
Resmi açıklama hiç bir yerde yok mevzular gece yarısı patladı.Bu işin bencesi sencesi yok, bilgi, resmi açıklama vs gibi birşey sormuştum. rize başkanı çaylar bizden diye birşey paylaşmış alaycı bir üslüpla.
NaberHeaaaa
Sen de taraftarsın trabzon maçı sonrası gedson geldi gözüyle bakmadın mı çıkan aralıksız haberlerden sonra ? o haberleri sızdıran yönetim ya da öyle bilinmesini isteyen yönetim çok net taraftara oyun oynamıştır benim gözümde.Yoo gündem değişti yönetim. Yemeseydin diyorum işte.
Adam söylemedi demiştin. Söyledi. Her gün çıkıp Gedson yok diye rapor mu verecek bize?
Bence Ahmet Bulut istediği paraları kopartamayınca aramızın bozuk olduğu ve devreye girdiklerini öğrendiğimizde tüylerimizi diken diken edecek takımları (8JK ve Rize) arayıp, araya girmiş ve "almış gibi yapın, fiyat yükselsin, rakibinize kazık atın" dediyse iki karaktersiz kulüp ve iki haysiyetsiz başkan da bunu kabul etmiştir. Haberleri de pompalamışlardır.bjk kaynakları aldık diyor
Kaçak Başkan istememünal aysal mı
İyi olmağa ayılmağa çalışıyorum
Gerginimİyi olmağa ayılmağa çalışıyorum
Sen
15 dk içinde tatmin edici 1 açıklama yapmazsan daha yapamazsın, insanlar gergin zatenTransfer açıklamaları | <<----
Sizi bekliyorum.
Dananın kuyruğunu koparıyoruz.
Kuyruk acısı olanlar da mümkünse gelmesin.
Yazışmaları atacaktınız Edibali bey, bekliyoruz halaBir porsiyonda bana ayır sen![]()