Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Barkley iş yapar mı diyenler düşünün bir tarafta taylan,berkan ve cicaldau hayaleti diğer tarafta barkley şimdi o 3 luyu mü secersiniz.yoksa.barkleyi mi?Eğer yanıtınız barkleyse evet kesinlikle faydalı olur yok ben taylan ,berkan ve cicaldauyu seçerim diyorsanız acilen futbol izlemeyi bırakmalısınız

Öyle düşünen adamın gecenin 2 sinde burada ne işi var ki:)

Bu tiner tayfası parayı nerden buldu lacazette falan ne iş yav taksitte yok gedsona 6 vermeler falan.

bu hakan korkmaz sadece bjk ye calisiyor timsaha gelmeyin derim,barkley bize yazilirken cat diye bjk ye atarsa imzayi cok soverseniz .. teyakkuzda kalmak lazim !!

jknin amacı ne bilmiyorum ama şampiyon yapılmalarına, bana göre değil ama birçok kişiye göre büyük çalım atmasına rağmen yangını sönmüyor. Ne gücendirmişiz ki ufak hesapların peşinde. Küçüksün hep de öyle kalacaksın. 🤣

Şahsen en çok haz etmeyen ben bile gülerek takipliyorum şu iki günü. Bu şekilde bizimle baş edemezsiniz. Son seneniz eteklere sığındığınız. İninizden çıktığınız. Sonra yine naftalin kokulu formalarınızla Acun gibi platforma dilenmeye çıkarsınız.

Barkleyle alakasi yok gibi,ya gezme ya forvet icin sanirim.ben barkleynin bizle ilgili iddialarina da inanmıyorum
barkley gedson falan umrumda değil ama şu eziklerden çalım yeme olayını yapmasınlar bi zahmet. bi oyuncunun transferine salça olup ortalığı bulandıran olduğu anda ordan uzaklaşıp alternatif isme yönelmeleri lazım hemen. tutturdular bi gedson, 6 ay boyunca peşinden koştular boş yere. dünyada oyuncu kıtlığı var sanki, bi transfer olmuyorsa uzatmayacaksın pazarlığı.

bjk ilede alakasi yokmus.biz 8 numaraya dönelim

jknin amacı ne bilmiyorum ama şampiyon yapılmalarına, bana göre değil ama birçok kişiye göre büyük çalım atmasına rağmen yangını sönmüyor. Ne gücendirmişiz ki ufak hesapların peşinde. Küçüksün hep de öyle kalacaksın. 🤣

Şahsen en çok haz etmeyen ben bile gülerek takipliyorum şu iki günü. Bu şekilde bizimle baş edemezsiniz. Son seneniz eteklere sığındığınız. İninizden çıktığınız. Sonra yine naftalin kokulu formalarınızla Acun gibi platforma dilenmeye çıkarsınız.
O menajer bjk icin gitmiyomus.bosuna yine karga muhabbeti dondu.2017deki gibi igrendim bunlardan

Bakan da transfer bekliyor.
335E5792-8CA6-4F32-9D8B-D20457A65274.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt