- 26 Ocak 2021
- 41.177
- 40.431
- 3.078
Haftaya salı günü son gün.Transfer son gün ne zaman. Artık bitmeli bu eziyet
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haftaya salı günü son gün.Transfer son gün ne zaman. Artık bitmeli bu eziyet
Ben de 1 gece önce oğluma sevinçten sana Gedson forması alicam dedim . 1 gün sonra adam Rizespor forması giydi . Çocuk da şaşırdı . İnanamadiGedson gelirse forma alacağım dedin adam Rize’ye gitti.. lütfen GS Mize uygun oyuncular için konu açalım![]()
Ardayı kaçırdığı gün bu adamın vesikalık fotosu bütün florya sokaklarına asılmalıydıbizi sinirlendirmek için bilerek rizeye götürmüş belli ki gedsonu. bu ahmet bulut denen galatasaray düşmanı kulübün kapısından içeri girememeli.
Rizeye gitmeyi kabul eden bir ergen icin cok abartiyorsunuz
Tineri birakalimTinerciler lacazet peşindeler barkley ile alakaları yok
Ben arda gittiğinde cok kotu olmuştum.bi dahada hicbir futbolcuya uzulmedim.ardasiz Galatasaray zordu o zamanArdayı kaçırdığı gün bu adamın vesikalık fotosu bütün florya sokaklarına asılmalıydı
Özbek zamaninda tekmeyi atmisti zatenbizi sinirlendirmek için bilerek rizeye götürmüş belli ki gedsonu. bu ahmet bulut denen galatasaray düşmanı kulübün kapısından içeri girememeli.
Tineri birakalim
gedson bal ligi topçusudur diyebiliriz o haldeGedson florentino ikilisi benfica ortasahasiyken fernando ve ndiayeyle dalga geçtiler diye ikisi de kral ilan edilmişti transfer listemizde olduklarinda,gedson formamizi giydiginde.o fernansl sevillada uefa kupasi aldi,gedson 2-3 kere kadro disi kalip,fransadan bi kulup bile bulamayip rizeye düştü.hayat boyle.florentino da kayıplarda![]()
tipinden hainlik akıyor zaten. falcao transferi de belli ki bunun yüzünden çileye dönmüş.Ardayı kaçırdığı gün bu adamın vesikalık fotosu bütün florya sokaklarına asılmalıydı
Benim gözler dolmuştu sergi, dokunsalar ağlardımBen arda gittiğinde cok kotu olmuştum.bi dahada hicbir futbolcuya uzulmedim.ardasiz Galatasaray zordu o zaman
hayat nasil anlamadimGedson florentino ikilisi benfica ortasahasiyken fernando ve ndiayeyle dalga geçtiler diye ikisi de kral ilan edilmişti transfer listemizde olduklarinda,gedson formamizi giydiginde.o fernansl sevillada uefa kupasi aldi,gedson 2-3 kere kadro disi kalip,fransadan bi kulup bile bulamayip rizeye düştü.hayat boyle.florentino da kayıplarda![]()
Tinerciler Messi pesinde Barkley ile alakalari yokBırak bencede.
Harbiden kimseleri kalmıyormuş takımdaSeneye takımın yarısı gidiyor (Vida,Karın,Atiba,Pianic,Batsuai+kadro dışı olanlar Laic,Lens,Douglas, Boyd vs.) o yüzden maaş yükü hafif ve kontenjanı da açık olur.Toplam 14 isim vardı haberlerde,eldekilerinde ücreti düşük alt yapı oyuncuları Ersin, Rıdvan, Serdar vs.Teknik direktörün maaşı bile aylık 8(sekiz) bin lira düşünün.Bir tek Kenan,Umut,Salih gibi oyuncuları var bunlardan da bir kaçını kiraya vermeyi çalışıyorlar.Bir de Şampiyonlar Ligi'nde 0(sıfır) da çeksen garanti 30 m.euro girdi oluyor.Limitleri halihazırda bizden ve FB'den çok çok aşağı olmasına rağmen farklı bir politika izliyorlar.Birkac üst düzey oyuncu belirleyip çok astronomik maaş ödeyip (Gezzal,Pianic vs.) geri kalana asgari ücret veriyorlar.Dengeli kadro olmuyor ama tutarsa belli dönemlerde iş yapıyor geçen sezonki gibi, maç trafiği artınca da patlıyorlar dengeli kadro olmadığı için bu sezonki gibi.Sonucta bir politika belirleyip risk alıyorlar, Gülşen'in şarkısı gibi:"Ya tutarsa".
İşin aslı bu ama sene başı Asuncao'yu da bize çakan Ahmet Bulut'tu.Aziz Yıldırım bı ara bunun ipini ortaya çıkarmıştı,bu da Gökhan ile Caner'i BJK''ye kaçırmıştı.Adam gibi çık ifşa et şu adamı,kimse beklentiye girmesin.Gelecek oyuncu da menejerlik şirketini değiştirsin.Bundan sonra bu adamla iş yaparlarsa daha büyük rezillik olur.Gedson işi tamamen ahmet bulut denen herifin intikamıdır. Bizimkiler bunla çalışmak istemiyor diye acayip bilenmiş