Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bizi sinirlendirmek için bilerek rizeye götürmüş belli ki gedsonu. bu ahmet bulut denen galatasaray düşmanı kulübün kapısından içeri girememeli.
Ardayı kaçırdığı gün bu adamın vesikalık fotosu bütün florya sokaklarına asılmalıydı

Rizeye gitmeyi kabul eden bir ergen icin cok abartiyorsunuz

Yalniz yazinda girisimde bulunmuslardi burada yazan olmadi pek simdi aklima geliverdi. Sergen vs.. demec vermisti hatta. Baktilar bizim is olmuyor alip geldiler. Oyuncuya cok kizmiyorum ben, profesyonel ve oynamak istiyor. Kizilmasi gereken tek yer bizim yonetimimiz. Aciklama yapmis olsalardi onceden, bugun hicbirimiz bu sekilde tepki gostermezdik. Sunu diyebilirdik "hatali tercih, bence gelmeliydi vs.." ama bu sekilde gidisi buyuk eksi ve psikolojik yenilgi yaziyor. Eee malum bizim ortamda manipulasyona musait. Gunun sonunda artik bizim oyuncumuz degil siradfan bir futbolcu.Ben sahsim adina cok uzulmedim cunku bize daha hazir bir oyuncu gerekiyor.. Pulgar'da degil bu isim bu arada.

Uefada benfica ile eslestigimizde gedson florentino ikilisi benfica ortasahasiyken fernando ve ndiayeyle dalga geçtiler diye ikisi de kral ilan edilmişti transfer listemizde olduklarinda,gedson formamizi giydiginde.o fernando sevillada uefa kupasi aldi,gedson 2-3 kere kadro disi kalip,fransadan bi kulup bile bulamayip rizeye düştü.hayat boyle.florentino da kayıplarda🙂

Ahmet buluta sosyal öedyadan küfür etmeyin sakın. Salim manav spacete söyledi özel ekibi varmış direk mahkemeye veriyorlarmış, bir de zorbay küçük dedi onun için de çok ifade vermeye giden varmış

Gedson florentino ikilisi benfica ortasahasiyken fernando ve ndiayeyle dalga geçtiler diye ikisi de kral ilan edilmişti transfer listemizde olduklarinda,gedson formamizi giydiginde.o fernansl sevillada uefa kupasi aldi,gedson 2-3 kere kadro disi kalip,fransadan bi kulup bile bulamayip rizeye düştü.hayat boyle.florentino da kayıplarda
gedson bal ligi topçusudur diyebiliriz o halde

Gedson florentino ikilisi benfica ortasahasiyken fernando ve ndiayeyle dalga geçtiler diye ikisi de kral ilan edilmişti transfer listemizde olduklarinda,gedson formamizi giydiginde.o fernansl sevillada uefa kupasi aldi,gedson 2-3 kere kadro disi kalip,fransadan bi kulup bile bulamayip rizeye düştü.hayat boyle.florentino da kayıplarda🙂
hayat nasil anlamadim

Seneye takımın yarısı gidiyor (Vida,Karın,Atiba,Pianic,Batsuai+kadro dışı olanlar Laic,Lens,Douglas, Boyd vs.) o yüzden maaş yükü hafif ve kontenjanı da açık olur.Toplam 14 isim vardı haberlerde,eldekilerinde ücreti düşük alt yapı oyuncuları Ersin, Rıdvan, Serdar vs.Teknik direktörün maaşı bile aylık 8(sekiz) bin lira düşünün.Bir tek Kenan,Umut,Salih gibi oyuncuları var bunlardan da bir kaçını kiraya vermeyi çalışıyorlar.Bir de Şampiyonlar Ligi'nde 0(sıfır) da çeksen garanti 30 m.euro girdi oluyor.Limitleri halihazırda bizden ve FB'den çok çok aşağı olmasına rağmen farklı bir politika izliyorlar.Birkac üst düzey oyuncu belirleyip çok astronomik maaş ödeyip (Gezzal,Pianic vs.) geri kalana asgari ücret veriyorlar.Dengeli kadro olmuyor ama tutarsa belli dönemlerde iş yapıyor geçen sezonki gibi, maç trafiği artınca da patlıyorlar dengeli kadro olmadığı için bu sezonki gibi.Sonucta bir politika belirleyip risk alıyorlar, Gülşen'in şarkısı gibi:"Ya tutarsa".
Harbiden kimseleri kalmıyormuş takımda :D Bence cok yanlış bir politika.Takımlarında kimse kalmadığı gibi paraya dönüştürebilecekleri de neredeyse kimse yok.(rosier ve Ersin olabilir.)

Şimdi tekrar takım kurmaya kalksalar o iş de bitti, Bb'ye kulüplerin büyük bir ödeme yapması+gelirlerinin ciddi bir kısmını vermesi gerek.

Jk en büyük maaş bütçesine sahip ve bu sene mali olarak en zararlı tabloyu açıklayan kulüptü.Clden gelen paranın çoktan pul olduğunu düşünüyorum.O yüzden anlam veremiyorum hem Gedson işine hem Barkley peşinde koşmalarına.Seneye Ahmet Çebi paralar nerede döngüsüne girecekler gibi

Gedson işi tamamen ahmet bulut denen herifin intikamıdır. Bizimkiler bunla çalışmak istemiyor diye acayip bilenmiş
İşin aslı bu ama sene başı Asuncao'yu da bize çakan Ahmet Bulut'tu.Aziz Yıldırım bı ara bunun ipini ortaya çıkarmıştı,bu da Gökhan ile Caner'i BJK''ye kaçırmıştı.Adam gibi çık ifşa et şu adamı,kimse beklentiye girmesin.Gelecek oyuncu da menejerlik şirketini değiştirsin.Bundan sonra bu adamla iş yaparlarsa daha büyük rezillik olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt