- 26 Ocak 2013
- 25.754
- 17.110
- 1.768
Bonservisi aldılarsa benfica niye bunların kiralayacağı takıma karışıyor ?
Allah bin belanı versin Burak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vermeye versin bende öle diyorumda bana saçma gelen şimdi ben benficayım oyuncuyu satmışım kiralayacağı takıma neden karışıyımAllah bin belanı versin Burak
Arkadaşım yine menejer oyununa felan mı geliyoruz, orta sahaya kronik sakat Wilshere ya da 34 yaşındaki bir başka oyuncu mu çare olacakmış Gedson dururken.Gedson olayını anlat bize nedir durum, yönetim niye kafasını kuma gömüyor? Bilgi için teşekkürler ayrıca.İlgilendiğimiz iki oyuncu var;
Mohamed Diamé (34)
Jack Wilshere (30)
Bu sezonu kurtarmak adına yapılan hamle
Girişimler mevcut ama yeri ve zamanı gelince tüm konuşmaları bir bir listeleyeceğim
8 Şubat'ta bu bilgilerin hepsi burada
Sizce bu iki isimden hangisi katkı sağlar?
Hanı la genclesiyorduk
Aynen 50% sine birde. Bunu yapmak icin enayinin önde gideni olmak gerekir. Yada cok paran olacak rakibine gitmesini engelleyecen. Hangisi?He aga he adamlar elektrik faturası ödeyemiyorlar, satışları yok ama Gedson'un %50 sine 6 milyon euro verecekler. Geçelim bunları lütfen.
Redmi 5 Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Güzel fikirGedson giderse Burak’ın arkasına teneke bağlayıp yollamalı
yarısı onların ondan olabilirVermeye versin bende öle diyorumda bana saçma gelen şimdi ben benficayım oyuncuyu satmışım kiralayacağı takıma neden karışıyım
Torpil patlatilmaliGedson giderse Burak’ın arkasına teneke bağlayıp yollamalı
Tamam kardeş en büyük sensinİlgilendiğimiz iki oyuncu var;
Mohamed Diamé (34)
Jack Wilshere (30)
Bu sezonu kurtarmak adına yapılan hamle
Girişimler mevcut ama yeri ve zamanı gelince tüm konuşmaları bir bir listeleyeceğim
8 Şubat'ta bu bilgilerin hepsi burada
Sizce bu iki isimden hangisi katkı sağlar?
%50 hakkına sahip olacaklarmış ondandırVermeye versin bende öle diyorumda bana saçma gelen şimdi ben benficayım oyuncuyu satmışım kiralayacağı takıma neden karışıyım
6 ay bizde oynasın bjkye topçuyu hazırlayalım mantıklı.
AğlamaGüzel fikir
Senden de kurtulmus oluruz.