Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlgilendiğimiz iki oyuncu var;

Mohamed Diamé (34)

Jack Wilshere (30)

Bu sezonu kurtarmak adına yapılan hamle

Girişimler mevcut ama yeri ve zamanı gelince tüm konuşmaları bir bir listeleyeceğim

8 Şubat'ta bu bilgilerin hepsi burada

Sizce bu iki isimden hangisi katkı sağlar?
Arkadaşım yine menejer oyununa felan mı geliyoruz, orta sahaya kronik sakat Wilshere ya da 34 yaşındaki bir başka oyuncu mu çare olacakmış Gedson dururken.Gedson olayını anlat bize nedir durum, yönetim niye kafasını kuma gömüyor? Bilgi için teşekkürler ayrıca.

Gedson giderse Burak’ın arkasına teneke bağlayıp yollamalı

Uyku falan uyumadik haliyle.nerden baksan tutarsizliik,nerden baksan ahmakça şu haberler.5 seneye yayacaklarmis bi de 6 milyonu. Baska takima kiralayacaklar falan.ultraluks olaya bak.3 mac kaybetse bjkde potaya giriyo.ondan sonra da rize bilmem ne diye geyik yaparlar mi? gorecegiz.basimi yastiga koydum koyali beddua edip duruyorum ,kime ne oluyosa olsun hakediyo

tinerciler + gedson yorumlari + haberleri görüyorum dün foruma giremedim haberde dinlemedim ? ne is?

Gomis bile açıklanmadı hala ne planlıyor bunlar anlamadım. Ya gizliden yürüttükleri bir operasyon var ya da panik ve plansızlık haliyle elleri ayaklarına dolaştı. Geçen transfer döneminde İrfanla uğraşırken bir anda Gedson geldi yine benzer bir durum olur inş.

İlgilendiğimiz iki oyuncu var;

Mohamed Diamé (34)

Jack Wilshere (30)

Bu sezonu kurtarmak adına yapılan hamle

Girişimler mevcut ama yeri ve zamanı gelince tüm konuşmaları bir bir listeleyeceğim

8 Şubat'ta bu bilgilerin hepsi burada

Sizce bu iki isimden hangisi katkı sağlar?
Tamam kardeş en büyük sensin

Haydi yol al şimdi

Bonservisi aldılarsa benfica niye bunların kiralayacağı takıma karışıyor ?

1643788460116.webp

Arkadaşlar bu işin içinde başka işler var gibi. Bjk 6 Rize 2 verecekmiş. Bu haber doğruysa resmen organizasyon var demektir. Siz hangi ara bi araya geldiniz, aranızda anlaştınız, ödemeleri bölüştünüz. Bildiğin organizasyon yapılmış. Kimler Rize'ye sponsor oldu da 6 ay için dünya kadar para ödeyecekler Benfica'ya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt