- 26 Ocak 2021
- 41.177
- 40.431
- 3.078
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sen ne anlatıyonLan o videoda birgun sampiyonlar ligi finalini oynayacagiz demis aysal☹ dedem benim
Hangi videodaLan o videoda birgun sampiyonlar ligi finalini oynayacagiz demis aysal☹ dedem benim
güzel düşünelim güzel olsunIktidar hadi neyse de yani insanlar (hadi fenomenleride insan olarak niteledim) birbirine bu kadar sevmeye egik olmasi...
Su kanunlari yazan parlemento da ''halk'' tarafindan secildi tabi orasi ayri konu. Ilginc bir dongu.
Sevdigim bir ulke olmasa aslinda eglenceli.
Adam.bmc nin sahibi ayrıca tank-palet fabrikasını alan katarlıların ortağı. Yukarısı tarafından sevilen bir sima
2011 mayistan baslayan unal aysal videolarini izliyorum.basketbol salonunda mavi fil drogbayi al baskan tezahuratlari,kanalturkte serhat uluerene verdigi ayar,ridvan dilmen elmanderi sorduğunda aldik demesi,adnan ozturkun uçaklar inecek aciklamalari,cambiasso ve buffon iddilari falansen ne anlatıyon
Zengin olduğunu biliyorum da dele alli buraya gelmesi şaşırttı.Adam.bmc nin sahibi ayrıca tank-palet fabrikasını alan katarlıların ortağı. Yukarısı tarafından sevilen bir sima
Kanun kimleri korudugu belli iste. Seni beni degil.Arkadaşlar hiçbir şekilde küfretmeyin, internetten kaybolmaz her şey delildir ve hiçbir şekilde de kurtulamazsınız. Ha ben de sövdüm tabi ama ben de yanlış yaptım. X kişi Y kurumu vs fark etmez. Ocu bucu fark etmez. Adam der yani bana niye sövüyorsun hakaret davası açar bu kanunen hakkı eylem normal değil ki.
sadece ahmet bulut değil tüm ünlüler, fenomenler burdan acaip vurgun yapıyorlar. Özel hukuk büroları varmış bu iş için grçen röportaj adam birini ifşaladı twitterda.
dava açmasın da ne yapsın adamBecer beni Ahmetttt
sergen kaçta uyuyorsun sen reisEvet 2011-2012 gibi hazırlanalim yeni sezona.iyi geceler.insallah temmuz 2011deki gibi eğlenceler kismet olur
Burda birisi diğerine sövse, o da onu mahkemeye verse yine aynı şey renktaş. İstersen bir deneKanun kimleri korudugu belli iste. Seni beni degil.