Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

images (2).webp

Lan o videoda birgun sampiyonlar ligi finalini oynayacagiz demis aysal☹ dedem benim

Iktidar hadi neyse de yani insanlar (hadi fenomenleride insan olarak niteledim) birbirine bu kadar sevmeye egik olmasi...
Su kanunlari yazan parlemento da ''halk'' tarafindan secildi tabi orasi ayri konu. Ilginc bir dongu.

Sevdigim bir ulke olmasa aslinda eglenceli.
güzel düşünelim güzel olsun

edit

ahmet bulutla umarım çalışmaz kulüp bir daha ama imkansız gibi bir şey bu dediğim

sen ne anlatıyon
2011 mayistan baslayan unal aysal videolarini izliyorum.basketbol salonunda mavi fil drogbayi al baskan tezahuratlari,kanalturkte serhat uluerene verdigi ayar,ridvan dilmen elmanderi sorduğunda aldik demesi,adnan ozturkun uçaklar inecek aciklamalari,cambiasso ve buffon iddilari falan

Arkadaşlar hiçbir şekilde küfretmeyin, internetten kaybolmaz her şey delildir ve hiçbir şekilde de kurtulamazsınız. Ha ben de sövdüm tabi ama ben de yanlış yaptım. X kişi Y kurumu vs fark etmez. Ocu bucu fark etmez. Adam der yani bana niye sövüyorsun hakaret davası açar bu kanunen hakkı eylem normal değil ki.

Cambiasso ve buffon iddialari gercekti de mi?gelse manyak olurmus. Buffon-Eboue-Semih-ujfa-hakan balta-Selcuk-melo-cambiasso-engin baytar-emre colak-podolski tuhaf bi kadro olurmus👨

Arkadaşlar hiçbir şekilde küfretmeyin, internetten kaybolmaz her şey delildir ve hiçbir şekilde de kurtulamazsınız. Ha ben de sövdüm tabi ama ben de yanlış yaptım. X kişi Y kurumu vs fark etmez. Ocu bucu fark etmez. Adam der yani bana niye sövüyorsun hakaret davası açar bu kanunen hakkı eylem normal değil ki.
Kanun kimleri korudugu belli iste. Seni beni degil.

Lan o servet cetin kadikoydeki finalde niye hic heycanlanmadi soyunma odasinda son 10 dkyi izlerken?baros,elmander,sercan hepsi kafayi yemis.bu adam sogukkanli vaziyette idi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt