Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boey idmanda maskeyle şu an ne olur ne olmaz diye heralde.

Mr. D'yi Pelmeni yemesi için davet edilmiş.

Pelmeni'ye bayılırım diyerek daveti kabul etmiş. Giderken aklında Brezilya usulü tavuk yahni varmış ancak masaya Hakkebøf'da gelmiş.

Daha ılıman bir havada tekrar konuşmak için sözleşirlerken kapıda Nas-cimento diyerek uğurlamışlar. Yeni moda duyum şekli

SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
0CD2458A-B80A-47A0-AA20-0B4F15CF06AF.gif

Munetsi ve Barkley Wassermann Menajerliğe aitmiş Işıtan ve Ogan'ın.

Ben Campos'un danışmanlık olayına da, menajerlere savaş açtığımıza da inanmıyorum.

Aksine Wassermann ile ortaklık ile diğer menejerlerin ülkedeki pazarı arasında ki kavgaya müdahil olan bir yönetim var diye düşünüyorum.

Kokusu bu yönetim gidince ortaya çıkar diye düşünüyorum.
ee menajerlerden bagımsız ne yapabilirsin ki zaten

bizim savaşımız muhtemelen götü kalkık çakal kurnazı ahmet gibilerine

ben açıkçası tamamen transfer konusundaki heyecanımı dizginledim.

Ekonomi normal zamanlar değil - her gün önceki günü arar hale geliyor insan. Milyonların döndüğü yerde , borcun 300M + USD/EU tarzı olduğu yerde cambazlık yapmak kolay değil.

Bana göre bu borç erimeden ya da ekonomi düzelmeden(lol) işler hiç bir takım için kolay değil. Bu süreçte ekstra istisna çıkışlar olacaktır ama lige şampiyonluk , tahminende konfederans / AVL avrupa hedefleri olacaktır ve ufak bütçelere dönecektir ya da kiralık formüllerini daha çok göreceğiz.

Bakınca bu süreçte artık mecburuz futbol olarak altyapı / genç adamları kazanıp tecrübelendirmeye - başka çıkış yolu yok buradan.

O nedenle çok heyecan yapmamak lazım, çok hakaret etmemek lazım , desteği verip önümüze bakmamız lazım. Çünkü hakikaten bakıldığnda finansal bir kazık haline gelebilecek hiç bir transferin yapılmaması lazım gazla ve sırf taraftar için zarar etmemek lazım.(çünkü taraftar ne istediğini bilmiyor, isimlere takılıp kalıyor ve her şeye aşırı tepkili)

Her şeyin hayırlısı diyerek sakin kafayla bakmak lazım futbol ile ilgili kısımlara.

Pena yanlız yere güzel yapışıp kapatıyor he , gerçi aşırtma gol yeme ihtimali artar ileride kalırsa ama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt