Ege Aslan
Parçalı Üye
- 27 Kasım 2008
- 3.675
- 1.645
- 1.893
Boeyin fiziğine bakarsak futbolcu nasıl olmalı görürüz tabi sakatlık çocuğu geriye attı ancak performansı yükselecektir.Boey azmansa ben tazmanya canavariyim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Boeyin fiziğine bakarsak futbolcu nasıl olmalı görürüz tabi sakatlık çocuğu geriye attı ancak performansı yükselecektir.Boey azmansa ben tazmanya canavariyim
Mr. D'yi Pelmeni yemesi için davet edilmiş.
Pelmeni'ye bayılırım diyerek daveti kabul etmiş. Giderken aklında Brezilya usulü tavuk yahni varmış ancak masaya Hakkebøf'da gelmiş.
Daha ılıman bir havada tekrar konuşmak için sözleşirlerken kapıda Nas-cimento diyerek uğurlamışlar. Yeni moda duyum şekli
SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ee menajerlerden bagımsız ne yapabilirsin ki zatenMunetsi ve Barkley Wassermann Menajerliğe aitmiş Işıtan ve Ogan'ın.
Ben Campos'un danışmanlık olayına da, menajerlere savaş açtığımıza da inanmıyorum.
Aksine Wassermann ile ortaklık ile diğer menejerlerin ülkedeki pazarı arasında ki kavgaya müdahil olan bir yönetim var diye düşünüyorum.
Kokusu bu yönetim gidince ortaya çıkar diye düşünüyorum.
Marshall iyi adam benziyor
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Göztepe, Galatasaray’dan Aytaç Kara’yı sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattı. (TRT Spor)

Baktığında Gustavo+Aytaç 1 adam bile etmiyorduZaten orta sahamız sayı olarak yetersizdi. Biz 2 tane oyuncu yollayıp 1 tane aldık.![]()

oha doğruysa çok tatsız haber yavGiresunspor'un yeni transferi Jean Pyerre'e kanser teşhisi konuldu
Transfer edebilir diye söylenti var. Babel ve diagnede.n çıkarsak filan. Bu sene icinmi yoksa seneye olan donem icinmi bilemiyorumBu niye paylasiliyor?