Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sen neden her şey tek düzlemdeymiş gibi yorumluyorsun

bu menajerlikte mafya tarzı takılan adamı var kurumsal takılan adam var. tatil yerlerinde nasıl kurnazı var etik kaygısı olaanlar var.

demek ki ahmet bulut bazı koşullar konusunda hoş karşılanmamış ki belli de oluyor bazı tavırlardan

komisyon haktır ayrıca butda negatif algısı var da yani neyse

uç örneklerle bokunu çıkarmaya da gerek yok

Anlatamıyorum herhalde ama dediğim şey şu.

Ahmet Bulut'un elinde Messi varsa ve Galatasaray'a gelme ihtimali varsa ve istiyorsan onunla da uzlaşırsın, parasını verirsin alırsın diyorum.

Ben tek menejerlik şirketi ile bu işlerin yapılması takıma zarar verir diyorum ve basında çıkan isimlere bakılırsa sanki o yöne doğru bir gidiş var gibi geliyor (yanıladabilirim tabi).

Ahmet'in topçusunu hayatta almayacağız demek o yüzden rasyonel değil.

Herhalde komisyon isteyecek adamlar, ben de aynı fikirdeyim.

Ha ona 3 olur sana 5 diyorsa bu adamlar, gider belgesi ile söylersin. Sonra bak nasıl yanlıyorlar sana, ya da adamları bitirirsin zaten. Her türlü win win.

Ama başkan konuşacağım yer yerinden oynayacak diyip duran familyadan.

Dar açıdan değil her açıdan düşünmeye çalışıyorum aksine.

1643969690406.webp

bitmedi mi transfer dönemi?

Doğru mu bu

Ekli dosyalar

• FKvhy7VWUAETk8d.webp
    FKvhy7VWUAETk8d.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 59
Bence yarim kaldi bro, orta sahaya bir adam daha lazimdi orada Allah korusun Pulgar, Berkan, Cicaldau'ya birsey olsa Arda falan oynayacak.

işte tam bu noktada altyaıdan çağır genç oyuncu dene - kimse sana küfretmez bu yüzden. Böyle bir sezonda yapmayacaksan ne zaman?

hani şampiyonluk yarışıdır puan riskine giremezsin falan anlarım. Kötü durumdan bir şeyler çıkarmak lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt