Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anlatamıyorum herhalde ama dediğim şey şu.

Ahmet Bulut'un elinde Messi varsa ve Galatasaray'a gelme ihtimali varsa ve istiyorsan onunla da uzlaşırsın, parasını verirsin alırsın diyorum.

Ben tek menejerlik şirketi ile bu işlerin yapılması takıma zarar verir diyorum ve basında çıkan isimlere bakılırsa sanki o yöne doğru bir gidiş var gibi geliyor (yanıladabilirim tabi).

Ahmet'in topçusunu hayatta almayacağız demek o yüzden rasyonel değil.

Herhalde komisyon isteyecek adamlar, ben de aynı fikirdeyim.

Ha ona 3 olur sana 5 diyorsa bu adamlar, gider belgesi ile söylersin. Sonra bak nasıl yanlıyorlar sana, ya da adamları bitirirsin zaten. Her türlü win win.

Ama başkan konuşacağım yer yerinden oynayacak diyip duran familyadan.

Dar açıdan değil her açıdan düşünmeye çalışıyorum aksine.
ben de tek menajerlik şirketi oyuncuları ile çalışırsa bunu konuşuruz diyorum
wasserman diyorsan 3 tane oyuncu geldi wasserman degil, ismi çıkan oyunculardan barkley wassermna ve wasserman'ın da sahip olduğu oyuncuların sonu yok ayrıca. ki benim önerdigim bir olay da değil.

ahmet ile ilişkilerden ve tutumundan rahatsızsan gayet çalışmamayı tercih edersin ben şahsen buna saygı da duyarım ve adamın sahip olduğu oyunculardan degil aracılık yaptığını söylediği oyunculardan bahsediyoruz ve burdaki tutumu saygı duyulmamış demek ki ve gördüğümüz kadarıyla da pek parlak degil.

başkan'ın eylemlerini genel itibari ile yorumlayacak bir şey söylemedim hatta burda o bahsettigi menajer ödemelerini açıklayıp yorumlamazsa iyice kendini rezil eder minvalinde konuşmuştum

özetle götü boklu menajerlerin tutumlarını burak elmas'a muhalefet yapcam diye savunup gs'ye savaşa kıl oluyorum ki bu son zamanlarda lniç kültürüyle her konuda oluyor.

geniş düşün

herning tekerliği gelmiyim oraya
1643970472252.webp

Bu transfersimo itici olsa da pulgari nerden duymuslar da bilmisler? Bunlara kim haber saliyo la

Alakasi yok.

Bulut sana su sartlari kabul et demiyor. Istersen aliyorsun, istersen almiyorsun. Baglantiya kuran adam o.
Futbol menajerlerin örümcek ağıyla ördüğü bir düzene büründü. Bu düzen değişmedikçe istediklerini istediklerine yollamaya çalışacaklar. Madem sadece şartlar sunuyorlar o zaman neden hepsi yabancı sınırı serbestliğine karşı ? İyi olan menajer avrupadan oyuncu getirir yine ekmeğini kazanır. Bunların amacı başka. Sporcu menajerliği kadar vasıfsız bir iş yoktur. Babanı bile yapabildiğin bu meslek grubuna denetim,lisans,sertifika vb şeyler gelmediği sürece kucakta klüpleri gezdirmeye devam edecekler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt