Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dostu düşmanı yere düşünce anlarsın derler, biz kimin dost kimin düşman olduğunu biliyorduk lakin bu denli nefret ve kin dolu olduklarınıda beklemiyordum. Gazetecisinden federasyonuna hakeminden menajerine NKGSDüşmanı varsa hepsinin üst üste koyup silkeleyeceğimizi unutmasınlar. Her yerde her ortamda Galatasaray Düşmanlığı volkan patlaması gibi sürekli lav akıtıyorlar. Çok şükür böyle büyük bir camianın taraftarıyım.

Kulübü karıştırmak için ellerinden geleni yapıyorlar.
Kafayı yiyorum. Pazar tezgahına döktük resmen kulübü. Sebebi ne olursa olsun Galatasaraylı bu hale prim vermez. Her gece twitterda bir sürü Galatasaray üyesi garip garip konuşmalar.Şaka değil 2k kişi oluyorlar.Tek oda da değil mantar gibiler. Yani üyelerin sebebini bilmem de,tahminim çoğu dinleniyor olmayı sevdi, taraftarın sırf hoca hıncı ile abi çekip rollendirdiği kişileri gördükçe deliriyorum. Bu değirmenin en büyük suyu taraftlar maalesef.

hazırlıklar yapılıyor maç sonucu kötü olursa çok kelle gidecek gibi...

Kafayı yiyorum. Pazar tezgahına döktük resmen kulübü. Sebebi ne olursa olsun Galatasaraylı bu hale prim vermez. Her gece twitterda bir sürü Galatasaray üyesi garip garip konuşmalar.Şaka değil 2k kişi oluyorlar.Tek oda da değil mantar gibiler. Yani üyelerin sebebini bilmem de,tahminim çoğu dinleniyor olmayı sevdi, taraftarın sırf hoca hıncı ile abi çekip rollendirdiği kişileri gördükçe deliriyorum.
Terim ayrıldı diye Galatasaray'a vurmaya çalışan herkes karaktersizdir.

harun muslu'nun akşam akşam yarattğı ortama bakın ya show herif ahlakçı ahlakçı show yapıo banlayın ismini

Kötü haber yapılıyor. Galatasaray a her kim zarar veriyorsa Allah belasını versin.

Medya, rakipler, tff, siyaset el birliğiyle küme düşürmek için uğraşıyorlar işte.

Bizim bir kesim taraftarımız ekmeklerine yağ sürüyor ama.

- Her tiviti yayıp magazin programı gibi bakmak
- Her negatif konuda ABV - Rezil - SG gibi saydırmalar

ben çok sıkılmış vaziyettim bu durumdan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt