Ferhat Ayyıldız
Kırmızı Üye
- 16 Şubat 2021
- 1.539
- 1.253
- 603
Harun mu nedir ne yazmış bakayım dedim adamı engellemişim. Kendini tebrik edip gururlandım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lan biz de yaz okulu diye 1 ay sakaryay gitmiştik, her akşam full alkol+poker çevirdik ne var bunda sbahahaba
Aa doğru simoya güvenmek lazım ne dediyse çıktı, herkes olacak derken gedson için oldu falan demedi adam hatta pulgarı demişti o araRobson reis baska bi mevzu kanka,transfersimo ve burhan ortasaha dedi.bekleyecegiz
Bakan busluyalan atma
Pulgari taa 23 ocakta bilmisler bi de.diawara ve marshaldan hangisi gelecek bakalim.robson reisde babel ya da omar fesholursa gelir,ya da alip kiralarizAa doğru simoya güvenmek lazım ne dediyse çıktı, herkes olacak derken gedson için oldu falan demedi adam hatta pulgarı demişti o ara
Kart oynayıp, nargile içip, 1-2 kadeh içmişler yüksek ihtimal Antalya'da çok yağmur olduğu gün akşam olmuş olabilir de ben de öyle gizemli gizemli yazılınca böyle ciddi bir şey sandım. Bomboş bir şey muhtemelen Adamalar space yayınlarında Terim zamanı oyuncuların yaptığını anlatıyorlardı hiç böyle skandal olarak anlatmıyorlardı.HY’de Tansel gibi demiş. Ben de bir şey sandımBoş muhabbetler. Kesin para cezasını devam edin
Diawara ile anlaşıldı dememiş, görüşüldü demiş. Marshal+açıklamadığı ya da bilmediği birisiPulgari taa 23 ocakta bilmisler bi de.diawara ve marshaldan hangisi gelecek bakalim.robson reisde babel ya da omar fesholursa gelir,ya da alip kiralariz
Diawara güzel olur, marshal pulgarka yan yana olmaz sanki. Diawaranın pres gücü de iyi, geçen sene bjknin josefi kullandığı gibi kullanırızPulgari taa 23 ocakta bilmisler bi de.diawara ve marshaldan hangisi gelecek bakalim.robson reisde babel ya da omar fesholursa gelir,ya da alip kiralariz
Ha evet 5 oyuncudan 2si evet demis.ben diawara okledi diye düşündümDisease ile anlaşıldı dememiş, görüşüldü demiş. Marshal+açıklamadığı ya da bilmediği birisi
eyüp başkanını ekibimize davet etme vakti gelmiş gibi duruyor.Oğulcan 1m euro --> Eyüpspor