Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aa doğru simoya güvenmek lazım ne dediyse çıktı, herkes olacak derken gedson için oldu falan demedi adam hatta pulgarı demişti o ara
Pulgari taa 23 ocakta bilmisler bi de.diawara ve marshaldan hangisi gelecek bakalim.robson reisde babel ya da omar fesholursa gelir,ya da alip kiralariz

HY’de Tansel gibi demiş. Ben de bir şey sandım 🤦🏼 Boş muhabbetler. Kesin para cezasını devam edin
Kart oynayıp, nargile içip, 1-2 kadeh içmişler yüksek ihtimal Antalya'da çok yağmur olduğu gün akşam olmuş olabilir de ben de öyle gizemli gizemli yazılınca böyle ciddi bir şey sandım. Bomboş bir şey muhtemelen Adamalar space yayınlarında Terim zamanı oyuncuların yaptığını anlatıyorlardı hiç böyle skandal olarak anlatmıyorlardı.

Pulgari taa 23 ocakta bilmisler bi de.diawara ve marshaldan hangisi gelecek bakalim.robson reisde babel ya da omar fesholursa gelir,ya da alip kiralariz
Diawara güzel olur, marshal pulgarka yan yana olmaz sanki. Diawaranın pres gücü de iyi, geçen sene bjknin josefi kullandığı gibi kullanırız

Galatasarayımıza karşı muazzam bir art niyetli saldırılar hakim. Falcao geldiğinde de misal kağıt oynamışlardı otelde, video falan attılar hatta, en kötü o kadardır ama bu söylemle sanki nasıl TS maçı g83 transferi ile oyalandı, Alanya olumsuz sonucu da buna bağlanmak istermiş gibi geldi...Abi zaten biz kafadan sildik bu maçı da. Ondan sonraki maç daha hayati. Ha alırsak ilaç olur ilaç da şu ortamda acayip zor. Gomis de yok. Eksik bir takım. Sürpriz olur aksi, güzel de olur. İnşallah ben utanırım. O yüzden sebep buysa gerek yok böyle abartılara. 😬

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt