Osman Çevik
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 17.959
- 9.957
- 2.398
Lingard mı olalaa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu tür hesaplara forum etkinligi yapip yüzlerce sikayet ile kapatirmak gerekbu hesabı kim sıçmış, iyi götmüş ama adam duyum verip 2 gün sonra patlarsam, 4 ay daha bekleyin diyor.. helal olsun buna ve bu sıçmıklara prim verenlere
Avrupa'da transfer kapalı,kim nereye gidiyor?8 numara alabilirsek oturup dua edelim.Stoper için ise tespit doğru,iki kısa boylu stoper olmaz takım planlamasında, Lyundama'yi sayarsak (bonservisi bizde hâlâ) yeni oyunculara gerek var mı görmek lazım.Brezilya'dan ise gelsin derim.man, solbakken, reis, barkley gelip babel, diagne, omar, nelsson gidiyor mu?
İkisinin de ücretleri çok yüksek ne yazık ki. Önceden ödeyecek kadar paramız bile olmayabilir.Babel ve Feghoulinin 6 aylik sozlesmesi kalmadimi ? ver 6 aylik ucretini fesih et gitsin zaten kalsalarda bir ise yaramadan para alacaklar bari kontejan acilir bunu akil edecek yonetici yokmu merak ediyorum
Muhtemelen bi 6şar ay da içerde var. Almadan giderler mi gitmezlerBabel ve Feghoulinin 6 aylik sozlesmesi kalmadimi ? ver 6 aylik ucretini fesih et gitsin zaten kalsalarda bir ise yaramadan para alacaklar bari kontejan acilir bunu akil edecek yonetici yokmu merak ediyorum
ANÇ Galatasaray kompleksinden gidip kedi mi sahiplenmiş? Ama neyse bu Beşiktaşlılar bizi taklit ede ede insan olmayı öğrenecekler demek ki

bu arkadaş yeni mi düştü???
İyi topçuda gamsız ve ruhsuz be ya, buraya ayidiyet hissetmiyor belki, ilerde fb yada bjk de görüyorum kendisini.halil iyi topçu bunu 82 dünya kupasından bu yana futbol seyreden biri olarak söylüyorum 40 senelik tecrübe
Memleket hasreti çekiyor belli ki, seneye bedelsiz Trabzon'a gider.İyi topçuda gamsız ve ruhsuz be ya, buraya ayidiyet hissetmiyor belki, ilerde fb yada bjk de görüyorum kendisini.
SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kim o knkBen twitin Barkley için değil İrfan Can için olduğunu düşünüyorum açıkçası. O yüzden sorun görmüyor, tepkileri aşırı buluyorum.
Niğde Fk'nın hocasından malzemecisine kadar seçen kişi belli. O zaman burada Galatasaray şahsi mücadeleye meze oluyor diyorsunuz?