Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
man, solbakken, reis, barkley gelip babel, diagne, omar, nelsson gidiyor mu?
Avrupa'da transfer kapalı,kim nereye gidiyor?8 numara alabilirsek oturup dua edelim.Stoper için ise tespit doğru,iki kısa boylu stoper olmaz takım planlamasında, Lyundama'yi sayarsak (bonservisi bizde hâlâ) yeni oyunculara gerek var mı görmek lazım.Brezilya'dan ise gelsin derim.

Babel ve Feghoulinin 6 aylik sozlesmesi kalmadimi ? ver 6 aylik ucretini fesih et gitsin zaten kalsalarda bir ise yaramadan para alacaklar bari kontejan acilir bunu akil edecek yonetici yokmu merak ediyorum

Babel ve Feghoulinin 6 aylik sozlesmesi kalmadimi ? ver 6 aylik ucretini fesih et gitsin zaten kalsalarda bir ise yaramadan para alacaklar bari kontejan acilir bunu akil edecek yonetici yokmu merak ediyorum
İkisinin de ücretleri çok yüksek ne yazık ki. Önceden ödeyecek kadar paramız bile olmayabilir.

Galatasaray yönetim kurulu üyesi Nihat Kırmızı: "Galatasaray futbol takımının oyuncularının Antalya kampında olumsuz hadiseler yaşadığıyla ilgili iddialar gerçek dışıdır."
Nihat Kırmızı: "Galatasaray futbol takımı Avrupa kupası ve lig maratonunda maçlarına konsantre olmuş, Kamp ortamında sporcular ve teknik heyet işlerine odaklanmıştır. Futbol takımımız Alanyaspor maçına aslanlar gibi hazırlanmaktadır."

Ben twitin Barkley için değil İrfan Can için olduğunu düşünüyorum açıkçası. O yüzden sorun görmüyor, tepkileri aşırı buluyorum.

Niğde Fk'nın hocasından malzemecisine kadar seçen kişi belli. O zaman burada Galatasaray şahsi mücadeleye meze oluyor diyorsunuz?
Kim o knk

Ortasaha lazım diye bas bas bağırırken takımın şuan 4 ortasahası var 3 ünün performansını gördük zaten gelen adam ne çıkacak görcez,pulgar alınınca sıkıntıların bittiğini sanan pollyanna lar var..

Cengiz Ünder, napıyorsun hayvan herif! Girdi karşı takımı mahvetti :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt