Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ilic geldiğinde fblilerin yorumu : baskaniniz sizi yıldız oyuncu alacagiz diye kandırıyor,sizde inaniyosunuz.ilic kim Allah askina 😒

Ben anlamıyorum aga siz daha ne istiyonuz acaba? Bu takımda gamsız görünen Belhanda arkasında Ndiaye-Fernando olmasaydı ne olacaktı? Cicaldau maçlarda kovalamaktan pestile dönüştü buna rağmen 4 gol 2 asisti var adamın. Belhanda da 8 noydu ama basmıyodu adam arkasında Fernando Ndiaye gibi adam yiyen iki eleman vardı aga. Cicaldau bunu da kendi yapıyor el insaf azcık. Lig başından bu yana arkasında Fernando Ndiaye tarzı iki adam olsaydı şuan Cicaldaunun 30 milyona hangi kulübe gitmesi gerektiğini tartışıyoduk. Belhanda'nın arkasındaki adamları bu adama versen şimdi 10 gol 10 asisti çoktan aşmıştı
Belo ilk sene icerde en az cicaldau kadar basiyordu. Cicaldau ilk haftalarda bu konuda etkileyiciydi. Ama haftalardır hic bir belirgij defans katkısi yok.

1644058739861.webp

Terimle ilgili gördüğüm son ruya attigi 2 twitle ilgiliydi.gülümsüyordu ve imkansiz ama neden olmasin falan diyodu twitlerde hatirladigim kadariyla.uefa kupasini alacagiz sanırım 😑

Cica'ya güveniyorum ben. Covid sonrası fiziksel, son dönemde de mental bazı problemleri olabilir. Bütün camianın dengesi şaşmış durumda zaten. Futbol aklı yüksek, saha yerleşimi iyi. Pası atıp izlemez, ceza sahasına koşu atar. Doğru oynuyor çoğu zaman. Tabi mükemmel değil, öyle olsa bize gelmeden direkt Serie A falan yapardı. Pulgar'ın durumuna göre çok daha verimli oynayabilir. Takipteyim.

Morutan daha farklı. Onda yetenek üst seviye ama Cica kadar bilmiyor oyunu. Ama böyle olduğu için 3-5 milyona alabiliyorsun. Senin için az para olmasa da uluslararası piyasada komik kaçıyor. Sezon başı Yunus takımda kalsa, Morutan'ı Adana'ya kiralasak durumları tam tersi olurdu tahminen. Biraz zaman ve sabır lazım. Düzenli oynatmayacaksan belki de Yunus gibi 1 sezon kiralık göndermek gerekir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt