Cica ve Moru açıkçası bende de hayal kırıklığı oluşturdu. Yani satılsalar ben niye demem ama şu da var Cica özellikle bazı maçlarda yok dediğin anda bile skorer olarak bizi öne de geçiren bir kumaşa sahip ama biz daha iyi, mücadele anlamında daha sert, bazı maçları koparan isimleri zamanında gördüğümüz için yani bize vasat geliyor. Moru konusu biraz daha muamma ona göre. Bu becali ve para sıkıntısı mı başka bir şey mi adapte mi olamadı bizden kopuk gibi, tam bir canı isterse oynar topçusu halinde ki ben ondan daha çok umutlu idim...Ama çok da zaten oynamadı. Ondan bir değerlendirme de yapamıyorum. Bu şekilde nasıl kazanacağız muamma. Şu an takım kazanmama alışkanlığını kırmaya bakmalı, gerçek bir değerlendirme de ancak bu sezonun sonunda yapabiliriz gibi. Yoksa en başından projenin hatalı olduğunu, birden bu kadar yeniliğin, geçişin, tecrübe eksikliği etrafında yapılmasının yanlış olduğunu hep söyledik. Maaş, bütçe konusunda evet, doğru iş yapıldı ki elde hala çıkaramadığımız feg, babel gibi oyuncular varken makul karşılanabilir ama keşke sadece nelsson, cica olaydı ve Onye ile devam kararı alsaydık diye de düşünmüyor değilim. Bencil falan ama bize kanat olarak fayda veren bir isimdi bindirmeleriyle ve ligin tam bir şampiyonluk yolundaki buguydu. Biraz o bölgede de zayıf kaldık. Cica belki o zaman daha serbest topçu olabilirdi. Sneijder, Melo, Reges bunları gördüğümüz için herhalde hala gözlerimiz öyle isimleri arıyor. Ama işte şu da önemli takım çuvalladıkça ister istemez bireysel mücadelelerde düşmeye başlıyor. Belki tam tersi bir sezon olsaydı şu an farklı şeyler konuşurduk. Bu kadar göze batıp sırıtmazlardı yani. Yoksa nelssonn şu gelenler arasında bu sezona rağmen gayet iyi adapte oldu. Ama bu kişinin mentalitesine göre değişebilir bir şey. Demek ki o daha güçlü bir karakter. Bölge olarak baktığımızda daha tehlikeli yerde olmasına rağmen...O kötü olsa yanmıştı yani.