Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Harfi harfine katılıyorum cica çok iyi topçu orta sahayı bence

Robson
Pulgar Cica

Kurmak istiyor hoca Robson baya baya busqets gibi kullanılabilşcek tekniğe sahip gibi duruyor pulgar pis işlerin adamı Cicada santrafor yakın oynayan forvet arkası gibi sertbest rolde
Aynen öyle, Morutan ve Cicaldau senin vurucu gücün olacak. Şöyle düşün biz her Operasyona F16 kaldırıyo muyuz? Niye çünkü her şeye koşturursak onu asıl işini yapamaz.

Cica ve Moru açıkçası bende de hayal kırıklığı oluşturdu. Yani satılsalar ben niye demem ama şu da var Cica özellikle bazı maçlarda yok dediğin anda bile skorer olarak bizi öne de geçiren bir kumaşa sahip ama biz daha iyi, mücadele anlamında daha sert, bazı maçları koparan isimleri zamanında gördüğümüz için yani bize vasat geliyor. Moru konusu biraz daha muamma ona göre. Bu becali ve para sıkıntısı mı başka bir şey mi adapte mi olamadı bizden kopuk gibi, tam bir canı isterse oynar topçusu halinde ki ben ondan daha çok umutlu idim...Ama çok da zaten oynamadı. Ondan bir değerlendirme de yapamıyorum. Bu şekilde nasıl kazanacağız muamma. Şu an takım kazanmama alışkanlığını kırmaya bakmalı, gerçek bir değerlendirme de ancak bu sezonun sonunda yapabiliriz gibi. Yoksa en başından projenin hatalı olduğunu, birden bu kadar yeniliğin, geçişin, tecrübe eksikliği etrafında yapılmasının yanlış olduğunu hep söyledik. Maaş, bütçe konusunda evet, doğru iş yapıldı ki elde hala çıkaramadığımız feg, babel gibi oyuncular varken makul karşılanabilir ama keşke sadece nelsson, cica olaydı ve Onye ile devam kararı alsaydık diye de düşünmüyor değilim. Bencil falan ama bize kanat olarak fayda veren bir isimdi bindirmeleriyle ve ligin tam bir şampiyonluk yolundaki buguydu. Biraz o bölgede de zayıf kaldık. Cica belki o zaman daha serbest topçu olabilirdi. Sneijder, Melo, Reges bunları gördüğümüz için herhalde hala gözlerimiz öyle isimleri arıyor. Ama işte şu da önemli takım çuvalladıkça ister istemez bireysel mücadelelerde düşmeye başlıyor. Belki tam tersi bir sezon olsaydı şu an farklı şeyler konuşurduk. Bu kadar göze batıp sırıtmazlardı yani. Yoksa nelssonn şu gelenler arasında bu sezona rağmen gayet iyi adapte oldu. Ama bu kişinin mentalitesine göre değişebilir bir şey. Demek ki o daha güçlü bir karakter. Bölge olarak baktığımızda daha tehlikeli yerde olmasına rağmen...O kötü olsa yanmıştı yani.
Aslında oyuncuları alırken sadece yetenek değil mental olarak da hazır mı, büyük takım yükünü kaldırabilir mi ona bakarak almak lazımmış.Anadolu'dan gelip İstanbul'da başarılı olamayanların temel sebebi budur.Nelson harici(7m euro çok yine de) mental olarak güçlü oyuncu yok bizde,buna Kerem de dahil.Asıl hatayı bütün takımı değiştirerek yaptık,kadroyu koruyup(Okan,Donk, Onyekuru, Gedson vs.) eksik yerlere adam alsaydık sağ bek,sol bek, altı ve on numara gibi geçiş problemsiz olurdu.Komple değişim için Dursun Özbek dönemi gibi soru işareti olmayan adamaları toplayıp bir 11 oluşturmak gerekirdi.

20180218_123910.webp

Cica'ya güveniyorum ben. Covid sonrası fiziksel, son dönemde de mental bazı problemleri olabilir. Bütün camianın dengesi şaşmış durumda zaten. Futbol aklı yüksek, saha yerleşimi iyi. Pası atıp izlemez, ceza sahasına koşu atar. Doğru oynuyor çoğu zaman. Tabi mükemmel değil, öyle olsa bize gelmeden direkt Serie A falan yapardı. Pulgar'ın durumuna göre çok daha verimli oynayabilir. Takipteyim.

Morutan daha farklı. Onda yetenek üst seviye ama Cica kadar bilmiyor oyunu. Ama böyle olduğu için 3-5 milyona alabiliyorsun. Senin için az para olmasa da uluslararası piyasada komik kaçıyor. Sezon başı Yunus takımda kalsa, Morutan'ı Adana'ya kiralasak durumları tam tersi olurdu tahminen. Biraz zaman ve sabır lazım. Düzenli oynatmayacaksan belki de Yunus gibi 1 sezon kiralık göndermek gerekir.
Cicaldau konusundaki tespitin dogru.lazio deplasmani oncesi cicaldau yoksa,puan alamayiz diyodu herkes.cicaldau iyi futbolcu.morutaninkiyse tamamen psikolojik

Herşeyi iyi hoş anlatıyonuz da, gomisin ne durumda olduğunu bileniniz var mı? Bu adam en son giderken bizden hafif düşüşe geçmişti ve şimdi kim bilir arabistan da nasıl yan gel yattı, bence gomis biraz zor oynar
150 macta 106gol 16asist. Baya yan gel yatmis. Yatmasa napcakmis acaba

Futbola ara verildiğinde takımın en iyisi Cica
maclar baslayinca kimse cesaret edip de yazamiyor cunku sahada gözükmüyor adam

Sağlam bi kaos lazım ya çok boş meseleler gündemde. Şöyle harbi büyük sıkıntılar yaşansa toparlar takım. Çıkan sıkıntı nargile bilmemne, çok boş mevzular.

feghouli, babel, omar, diagne ve muslera gönderilse rahatlayacagiz maas ve kontenjan olarak.
Yaza bisey kalmadi murti,üst siralara tırmanıp uefadada morallenirsek sonrasi güneşlik.keyifle neler olacak bekleyeceğiz...campos şu an umit verici herşeye ragmen

takim nargile icmis poker oynamis Ulan elin gavuru fbde online poker yayinlari yapip nargile içiyordu Bu kadar büyütülmedi. Bu tür haberleri öyle kritik bir dönemde kritik bir alanya deplasmani öncesinde basina tasimak tam anlamiyla o…luktur arkadaslar Bu kadar takilmayin böyle bir sey yasanmasaydi muhtemelen oyuncularin hepsi kendilerini odaya kitledi ve yanliz kaldi gibilerinden haberler yapilirdi. Böyle haberler yapan gavatlari da Burda paylasmayin. Öyle büyütüldü ki Alanya macina 0-1 geride basliyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt