Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muhtemel ana yapıyı Erick,Cica,önlerinde Halil şeklinde kuracaklar.
renkdaş ortasahada toplamda 4 oyuncu var 3 ünün ne oynadığını gördük zaten sayı olarak bile eksiğiz o bölgede,8 numara transferi yapsın yine istediği kurguda oynatsın sezon başında yaptığımız hatayı tekrarlıyoruz..

Kaybettim yorumu ne duldullugu adam gibi konus cok mu garip diyosun cok mu normal

ewet normal şu an bel bağladığımız adam pulgar aç bak kariyerine 21 yaşında şiliden alınmış
demek keremi alalım diyen görsen aynı düldüllüğü yapacaktın misal bu mu seviyemiz diye 🤡

renkdaş ortasahada toplamda 4 oyuncu var 3 ünün ne oynadığını gördük zaten sayı olarak bile eksiğiz o bölgede,transferi yapsın yine istediği kurguda oynatsın sezon başında yaptığımız hatayı tekrarlıyoruz..
Yani Halil ile Reisi orta saha rotasyonuna sokarsa, yeterliliği tartışılsa da alternatifli bir orta saha olur. Doğrusu budur demiyorum.bence de net bir 8 şarttı.

Hoca için baş bas bagiriyorlar çift 6 nolu 4-2-3-1 sistemi oynatmak istediği söyleniyor. Bence 8 numara bakmıyoruz. 6 ve stoper oynayan birine bakiliyor

Robson transferine anlam veremedim oyuncu hakkında da gram fikrim yok. Sizce mantıklı transfer mi eğer gerçekleşirse?

Sen ne anlatıyorsun ya hahah yoruma bak

ne diyon lan
dön bi tarafına gül öncelikle
ne anlattığım gayet açık eğer he he he yapacaksan başta yorumumu tiye almıycaktın bundan sonra da lafını nereye gittiğini bilerek edersin hadi yallah şaban seni

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt