- 3 Temmuz 2012
- 138.547
- 87.246
- 5.338
ali sinirli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne diyon lan
dön bi tarafına gül öncelikle
ne anlattığım gayet açık eğer he he he yapacaksan başta yorumumu tiye almıycaktın bundan sonra da lafını nereye gittiğini bilerek edersin hadi yallah şaban seni

Hahah ulan adama bak hem dogucan’i alalim diyor hem hakaretamiz konusuyor hem de suclu ben oluyorum. Bravo ya tiye almak az bile o yoruma da neyse Dogucan Haspolat GS’de bravone diyon lan
dön bi tarafına gül öncelikle
ne anlattığım gayet açık eğer he he he yapacaksan başta yorumumu tiye almıycaktın bundan sonra da lafını nereye gittiğini bilerek edersin hadi yallah şaban seni
bilemem ama kiğılı olmadıgı kesin.kaç bin tl acaba
ali baskanım ne dedi
Hahah ulan adama bak hem dogucan’i alalim diyor hem hakaretamiz konusuyor hem de suclu ben oluyorum. Bravo ya tiye almak az bile o yoruma da neyse Dogucan Haspolat GS’de bravo![]()
ali koç'un konuşmasını mı dinliyorsun? ali koç tarzı atar yapmışsın.
Ne insan gördüm üstünde elbise yok ne elbise gördüm içinde adam yok.

Güldürürsen ederimsana mı soracam tipe bak yaw uzaklaş. ben beğendim bu takım ne topçularla şamp oldu hadi yürü bi daha da haha hehe fln etme
6-8 bağlantısını yapabilecek, oyun sıkıştığında driblingle çıkabilecek, hücumda defansta da düğüm çözebilecek bir ortasaha bakıyoruz. Pulgar daha derin oyunkurucu gibi, o yüzden yanına topla ilişkisi daha iyi bir adam gerek.Hoca için baş bas bagiriyorlar çift 6 nolu 4-2-3-1 sistemi oynatmak istediği söyleniyor. Bence 8 numara bakmıyoruz. 6 ve stoper oynayan birine bakiliyor
ahmet!