Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.402
- 101.614
- 5.238
Sen kimdin?Durmadan soyadini değişme Behzat seni takip edemiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen kimdin?Durmadan soyadini değişme Behzat seni takip edemiyorum
Yok ya, benim öyle geçmez adam gibi katkı vermesi muhtemel biri lazım. güvenebilecegimiz biri yaniMevki fark etmeksizin 1 transfer patlatmak lazım. Gerginlik böyle dağılır.
Girmeyi severim reisSerbay kafa göz girecek gibisin
Kendini tutma
Sen kimdin?
Sana değil de sizin konuşmanıza idiBana mı cevaptı? Alıntı yapsan da anlasak keşke.
İsim ver bana Behzo!!!!Yok ya, benim öyle geçmez adam gibi katkı vermesi muhtemel biri lazım. güvenebilecegimiz biri yani
Ona biri girsin istiyor; sürtünüyorGirmeyi severim reis

Şems sen isen Mevlana kim?
Şimdi birini yazacaktım da kızar siye yazmayayımİsim ver bana Behzo!!!!
Sataşma la millete! Gönlünden geçeni söyle. Skills videosu izleyecek topçu kalmadı.Şimdi birini yazacaktım da kızar siye yazmayayım![]()
Mevlana kim bilmem ama hemserisi Ünsali iyi bilirim. Çoğalmış kendisi forumda büyük bir ustat.Şems sen isen Mevlana kim?
Mevlanasız Şems olmaz!Mevlana kim bilmem ama hemserisi Ünsali iyi bilirim. Çoğalmış kendisi forumda büyük bir ustat.
Tamam da adamın zaten asıl mevkisi stoper, ikincil mevkisi 6. Ve bizim iki pozisyonda da açık var.Sana değil de sizin konuşmanıza idi
Mevlanasız Şems olmaz!
Mesela Gedson’a çok uğraştık ama Pizzi gelse direkt katkıyı verirdi mis gibi 8 bu sene eskisi kadar kullanmıyorlar belki bırakırdı BenficaSataşma la millete! Gönlünden geçeni söyle. Skills videosu izleyecek topçu kalmadı.
@Melih Sönmez odasında tavana resmini asmışTamam da adamın zaten asıl mevkisi stoper, ikincil mevkisi 6. Ve bizim iki pozisyonda da açık var.
Gönül isterdi Vieira gelsin ama..
Yok tamam anladım ben de rolünün adamı alınsa keşke diye dedim, 6ya 6 stopere stoper gibi.Tamam da adamın zaten asıl mevkisi stoper, ikincil mevkisi 6. Ve bizim iki pozisyonda da açık var.
Gönül isterdi Vieira gelsin ama..
Benfica deme bana. Kendime bomba bağlayıp binalarını havaya uçurmayı planlıyorumMesela Gedson’a çok uğraştık ama Pizzi gelse direkt katkıyı verirdi mis gibi 8 bu sene eskisi kadar kullanmıyorlar belki bırakırdı Benfica