Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.560
- 20.863
- 2.233
Campos'tan Comolli gibi 1 veya 2 tane Frey transferi bekliyorum. Robson ilk aday gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir bana bir size mi yapacak acaba?Campos'tan Comolli gibi 1 veya 2 tane Frey transferi bekliyorum. Robson ilk aday gibi
3 senedir kan agladik,emek verdiğimiz iyi oldugumuz yerde Allah yanimizda olur herhalde,bi ödül bekliyorumZor ya Barcelona vs çıkar şansımıza bizim
Babel ve Feghouli fesih, Omar ve Diagne'ye lisans çıkarma, Robson Reis, Ahmed Touba ve Marshall 3 yeni genç transfer bu hamleleri pazartesi günü bekliyorum
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Boğaz köprüsü de gitti, Hatta açılışını yapıp kutladılarİspartaya elektrikten once elektrik faturasi gitmis diyorlar
Barca pek de kötü sayılmaz kura içinZor ya Barcelona vs çıkar şansımıza bizim
Karaciğeri mundar etme başkan hergün icme
İçmeyip de napalım Barış
rakibimizin trabzon olduğunu bilememiş gibisin sergen ne diye attın bunuEkli dosyayı görüntüle 150447@Hayri Cund yalan olmaz bende
Bizi bilemedim ama trabzonu bildimrakibimizin trabzon olduğunu bilememiş gibisin sergen ne diye attın bunu
1/2 den yüzde 50 yapar vasatın üstüBizi bilemedim ama trabzonu bildim![]()
Trabzonun kupa alacağı cok belli,insalllah konya sampiyon olur.Galatasarayda bicok sebep var yaristan uzak olma konusunda,dogru planlama ile sansimiz vardi1/2 den yüzde 50 yapar vasatın üstü
Kendini katiyor musun bu Şizoların icineAdam bu kadar şizonun içinde içmeyip de ne yapsın olm?
konyanın pide haritası ne diyor by astrologTrabzonun kupa alacağı cok belli,insalllah konya sampiyon olur.Galatasarayda bicok sebep var yaristan uzak olma konusunda,dogru planlama ile sansimiz vardi
Ciddi anlamda varkonyanın pide haritası ne diyor by astrolog