- 2 Temmuz 2011
- 137.843
- 58.761
- 5.488
Ula lan bi surpriz yapin Allah askina al bi yabanci 8 numara,cek yanina bi salih ozcan,baska bi gurbetci hadi be.robrson reisi de al,kirala Allah askina yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
F.G. heaa
F ve G ?fatih terim ve Galatasaray nikah mi tazeliyor
2,5mReis arada olur tabi ama nadir olur. Fabinho da 3-4 yıl kiralık miralık sürünmüş rio aveye kadar düşmüş sonra toplamış. Biz böyle bi durumu yönetip de adam edemeyiz oyuncuyu yani zor.
30 milyon taraftar var en çok pasolig bizde ama hiçbir etkimiz yok
Seni engellemek istiyorum
Olay bu burada çıkarılan bu saçma kural eleştirilmeli her şeyde vur abalıya tarzı artık tat kaçırmaya başladı. O yer yerinden oynar sözünü söylediğinde zaten burada eleştirmiştik klasik laf diye. Terim'de bir zamanlar sezon sonu konuşacağımi anlatacağım her şeyi demişti ama o sezon sonu hiç bir zaman gelemdi peki onu eleştirdik mi bu kadar? Hayır. Yine Elmas Terim'i göndermeseydi bu kadar eleştirilir miydi sosyal medyada? Hayır. Bura da sitemim sana değil twitterda yazılanları okudum ve buradan bile yönetime giydirme çabası çanımı sıktı. Yoksa yönetimi zaten eleştiriyoruz ama artık iş meteor mu düştü vur Elmas yönetimine doğru gidiyor. Bu da Galatasaray'a zara veriyor masa başında Galatasaray'ın elini bizzat Galatasaray taraftarı güçsüzleştiriyor şu an.
2,5m
550b![]()
Thiago Silva - Oyuncu profili 2026
Thiago Silva, 41, Brezilya ➤ Fluminense Football Club, 2026'den beri ➤ Stoper ➤ Piyasa Değeri: 500 bin € ➤ * 22 Eyl 1984, Rio de Janeiro, Brezilyawww.transfermarkt.com.tr
1,5m![]()
Dani Alves - Oyuncu profili
Dani Alves ➤ Brezilya'den eski futbolcu ➤ Sağ Bek ➤ Son kulüp: UNAM Pumas ➤ * 6 May 1983, Juazeiro, Brezilyawww.transfermarkt.com.tr
![]()
Marquinhos - Oyuncu profili 26/27
Marquinhos, 32, Brezilya ➤ Paris Saint-Germain, 2013'den beri ➤ Stoper ➤ Piyasa Değeri: 28.00 mil. € ➤ * 14 May 1994, São Paulo, Brezilyawww.transfermarkt.com.tr
benim adamım da var JUNİOR MESSİAS herif 25 yaşına kadar mobilyacıda çalışıyomuş şimdi milanda
berezilyadan adam her yaştan çıkmaktadır
emre utkucan denen vasifsiz eleman yillardir bulacak bakalim
Daha çok söylemek istediğim cok ucuza da World Class ya da bir tık altı oyuncular bulunup, yetiştiriliyor ahberdim. Robson u tanımam etmem.benim adamım da var JUNİOR MESSİAS herif 25 yaşına kadar mobilyacıda çalışıyomuş şimdi milanda
berezilyadan adam her yaştan çıkmaktadır
Emrahcım verdiğin örnekler radikal örnekler, teammüllere aykırı yani, her yıldız oyıncunun tabiki bi başlangıç noktası fiyatı olacaktır ama kaçından kaçı yıldız olmuş! Bi de o paralar 10 15 yıl öncelerin paraları.2,5m
550b![]()
Thiago Silva - Oyuncu profili 2026
Thiago Silva, 41, Brezilya ➤ Fluminense Football Club, 2026'den beri ➤ Stoper ➤ Piyasa Değeri: 500 bin € ➤ * 22 Eyl 1984, Rio de Janeiro, Brezilyawww.transfermarkt.com.tr
1,5m![]()
Dani Alves - Oyuncu profili
Dani Alves ➤ Brezilya'den eski futbolcu ➤ Sağ Bek ➤ Son kulüp: UNAM Pumas ➤ * 6 May 1983, Juazeiro, Brezilyawww.transfermarkt.com.tr
![]()
Marquinhos - Oyuncu profili 26/27
Marquinhos, 32, Brezilya ➤ Paris Saint-Germain, 2013'den beri ➤ Stoper ➤ Piyasa Değeri: 28.00 mil. € ➤ * 14 May 1994, São Paulo, Brezilyawww.transfermarkt.com.tr