Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ula lan bi surpriz yapin Allah askina al bi yabanci 8 numara,cek yanina bi salih ozcan,baska bi gurbetci hadi be.robrson reisi de al,kirala Allah askina yav

kız almaya gidiyoruz hayırlı olsunu alırız @Mehmet Mehmetoglu

1644092875020.webp

Reis arada olur tabi ama nadir olur. Fabinho da 3-4 yıl kiralık miralık sürünmüş rio aveye kadar düşmüş sonra toplamış. Biz böyle bi durumu yönetip de adam edemeyiz oyuncuyu yani zor.
2,5m
550b
1,5m

Olay bu burada çıkarılan bu saçma kural eleştirilmeli her şeyde vur abalıya tarzı artık tat kaçırmaya başladı. O yer yerinden oynar sözünü söylediğinde zaten burada eleştirmiştik klasik laf diye. Terim'de bir zamanlar sezon sonu konuşacağımi anlatacağım her şeyi demişti ama o sezon sonu hiç bir zaman gelemdi peki onu eleştirdik mi bu kadar? Hayır. Yine Elmas Terim'i göndermeseydi bu kadar eleştirilir miydi sosyal medyada? Hayır. Bura da sitemim sana değil twitterda yazılanları okudum ve buradan bile yönetime giydirme çabası çanımı sıktı. Yoksa yönetimi zaten eleştiriyoruz ama artık iş meteor mu düştü vur Elmas yönetimine doğru gidiyor. Bu da Galatasaray'a zara veriyor masa başında Galatasaray'ın elini bizzat Galatasaray taraftarı güçsüzleştiriyor şu an.

Doğru renktaş. Sezon bittiği için rahatlık da var. Kötü gittiğimiz her sezonda olan şeyler aslında. Önümüzdeki sezona güçlü girmek gerekir, bu tarz işler genelde bize yarıyor aslında.
Ayıp değil, Cengiz döneminde de demiştim. TFF kurullarında güçlü olmak gerekir. TBF TFF’nin temizleneceği günler yakın olsun ama devran böyle sürecekse Galatasaray camiası kendi haklarını koruyacak adamları içeri sokmalı. Siyasi nedenlerle Rize bile orada bizden güçlü muhabbetini yapmaya gerek yok ama durum bu. Bunu camianın yapması gerekli. Elmas yönetiminin suçu değil burası ama onlarda daha dik bir duruş sergilemeleri gerekiyor. Daha sakin düşününce şu açıklama taraftarın önüne atmaları açısından iyi olmuş. Şu an destek almasalarda kayda geçer, mantık çerçevesinde TBF geri adım atarsa kazanmış gözükürüz.
Neyse #AslolanGalatasaray diyelim.

Brazilyadan ucuz genc yetenek kapmak icin.

1. Orada networku olan adam lazim (Campos)
2. Scoutlarin cok ust duzeyde olmasi lazim ki, daha buyuk kulupler oyuncu parlamadan sen almalisin.

2,5m
550b
1,5m

benim adamım da var JUNİOR MESSİAS herif 25 yaşına kadar mobilyacıda çalışıyomuş şimdi milanda
berezilyadan adam her yaştan çıkmaktadır

benim adamım da var JUNİOR MESSİAS herif 25 yaşına kadar mobilyacıda çalışıyomuş şimdi milanda
berezilyadan adam her yaştan çıkmaktadır
Daha çok söylemek istediğim cok ucuza da World Class ya da bir tık altı oyuncular bulunup, yetiştiriliyor ahberdim. Robson u tanımam etmem.

2,5m
550b
1,5m
Emrahcım verdiğin örnekler radikal örnekler, teammüllere aykırı yani, her yıldız oyıncunun tabiki bi başlangıç noktası fiyatı olacaktır ama kaçından kaçı yıldız olmuş! Bi de o paralar 10 15 yıl öncelerin paraları.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt