- 18 Temmuz 2009
- 81.911
- 239.194
- 5.263
Cellatımı göreve davet edersem kura çekerhaklisin admir
mustafa alp girayhan demirci hain tsli olan sutlayalim
Kurada çıkanı atar
Senin beyanlarına güvenmz gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cellatımı göreve davet edersem kura çekerhaklisin admir
mustafa alp girayhan demirci hain tsli olan sutlayalim
imza attırmıştık devre arasında ama bir şeyler döndü ve geçersiz sayıldı
Berkan ve taylan avrupada idare etti ama neden ümitli olmayalimki?pulgarla cicaldau ve feghouli 2 tik yukari cikarsa oyununu hersey guzellesir
imza attırmıştık devre arasında ama bir şeyler döndü ve geçersiz sayıldı
şimdi böyle bir şey olsa yönetimi doğrardı millet
Cok takiliyodu bana ya,salman abi vardi bi de.yaser ve salman abiye cok gülüyodum
gs tarihini öğrenmekten zarar gelmezbundan bize ne
Cok takiliyodu bana ya,salman abi vardi bi de.yaser ve salman abiye cok gülüyodum
Gedson da onlara gitti dalga geçiyor sanki bizle gece gecetinerciden bize ne
Gedson da onlara gitti dalga geçiyor sanki bizle gece gece
Cicaldau mental olarak guclenir,feghouli de insallah formda olur abi.iyi kötü odaklanirsa neler yapacağını bildiğimiz bi feghouli varUmut edelimde oyle olsun. Dedigim gibi cozumu iceride bulacagiz bu saatten sonra.
Sergen'in ergen halleri
Turphanın 13 yaşında gelip analiz yapıp durması
Mahmut Yoldaturfan vakası
Hayri'nin herife Amerika'dan internet faturası atması
Aysel'in forum erkeklerini peşinden koşturması
2010ların önemli olaylarıydı.
Senin kadar olamam.İlgilenmiyorum kardeş,git isineSergey boşuna demedik sana malsın diye.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İlgilenmiyorum kardeş,git isine
Hayatta kalmanin bir yolunu bulman guzel,kariyerinde başarılarİlgilenemezsin canısı. İlgilensen biliyorsun sana ne yapacağımı.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Salman harbi komik adamdı.Cok takiliyodu bana ya,salman abi vardi bi de.yaser ve salman abiye cok gülüyodum
Sen o fb trabzon başlığını okudun mu abi? Salman abi aha gol yaziyo,yaser kufur ediyo.emre colak gol atmis genclere,1-1 oldu falan diyo sonra.muthis o baslikSalman harbi komik adamdı.
Gecmis olsun abiCorona geciren var mi yakin zamanda ? Bugun hizli test yaptim pozitif cikti. Eklem sizisi, biraz bas agrisi ve burun kasintisi disinda pek birsey yok ama devaminda olusabilen semptomlar icin fikir almak isterim.