Kalender Cengiz
Berlin Panteri
- 20 Haziran 2009
- 42.944
- 11.540
- 2.223
Gecmis olsun abi
Tesekkur ederim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gecmis olsun abi
kişiden kişiye değişir.Burnunda ve boğazında tıkanıklık olabilir.Nefes alman zorlaşabilir.Benim eklemlerim acayip ağrımıştı sanki 24 saat spor yapmışımda hiç dinlenmemişim gibiydi üstelik işin kötüsü ağrı hiç geçmiyordu.Halsizlik olabilir.Corona geciren var mi yakin zamanda ? Bugun hizli test yaptim pozitif cikti. Eklem sizisi, biraz bas agrisi ve burun kasintisi disinda pek birsey yok ama devaminda olusabilen semptomlar icin fikir almak isterim.
Geçmiş olsun renktaş.Corona geciren var mi yakin zamanda ? Bugun hizli test yaptim pozitif cikti. Eklem sizisi, biraz bas agrisi ve burun kasintisi disinda pek birsey yok ama devaminda olusabilen semptomlar icin fikir almak isterim.
Seviyorum bu cocugu yav bana samimi geliyor, taraftar olmus. Futbol oynuyormus alalim alt yapiyaEkli dosyayı görüntüle 150494
Gedsonun kuzene bak lan helal olsunfanatik olmuş yakında foruma da gelirse şaşmamak lazım nöbette alınmadı diye söver
adam aslan almış bunca yıllık gs liyiz bizde yok
Geçmiş olsun renktaş.
kişiden kişiye değişir.Burnunda ve boğazında tıkanıklık olabilir.Nefes alman zorlaşabilir.Benim eklemlerim acayip ağrımıştı sanki 24 saat spor yapmışımda hiç dinlenmemişim gibiydi üstelik işin kötüsü ağrı hiç geçmiyordu.Halsizlik olabilir.
Corona geciren var mi yakin zamanda ? Bugun hizli test yaptim pozitif cikti. Eklem sizisi, biraz bas agrisi ve burun kasintisi disinda pek birsey yok ama devaminda olusabilen semptomlar icin fikir almak isterim.
AynenSeviyorum bu cocugu yav bana samimi geliyor, taraftar olmus. Futbol oynuyormus alalim alt yapiya![]()
Bol bol c vitamini takviyesi al. Devit D vitamini oluyor ondan al iç. Vitaminli sebze meyveleri tüket. Sağlam beslen atlatırsın. Geçmiş olsun.Benzer durumdayim cok agir degil eklemlerin agrisi sizi gibi ama bas agrisi bir gelip bir gidiyor ilginc bir durum. Tesekurler tekrardan.
Öncelikle geçmiş olsun... Bende 3 tane biontech aşısı var covid salı günü gecesi belirti vermeye başladı başlangıçta sadece boğaz ağrısı vardı sonra ki gün hafif halsizlik ve çok hafif gıcık şeklinde öksürük oldu bu süreçte hiçbir ilaç dahi kullanmadım sadece meyveyi bol yedim dün baya iyiydim bugün akşama doğru vücudun tamamen attığını hissettim şu an belirti dahi kalmadı ama şunu söyleyebilirim çevremde aşılı 4-5 gün yataktan dahi kalkamayan var kimisi de baya hafif geçiriyor mesela aynı evde farklı şekilde hastalığı atlatanlar var.Corona geciren var mi yakin zamanda ? Bugun hizli test yaptim pozitif cikti. Eklem sizisi, biraz bas agrisi ve burun kasintisi disinda pek birsey yok ama devaminda olusabilen semptomlar icin fikir almak isterim.
Aliyorum renkdas saol. Bugun aksam uzeri terledim vs.. dus aldim iyi geldi epey. Tesekkurler tekrardan.Bol bol c vitamini takviyesi al. Devit D vitamini oluyor ondan al iç. Vitaminli sebze meyveleri tüket. Sağlam beslen atlatırsın. Geçmiş olsun.
Öncelikle geçmiş olsun... Bende 3 tane biontech aşısı var covid salı günü gecesi belirti vermeye başladı başlangıçta sadece boğaz ağrısı vardı sonra ki gün hafif halsizlik ve çok hafif gıcık şeklinde öksürük oldu bu süreçte hiçbir ilaç dahi kullanmadım sadece meyveyi bol yedim dün baya iyiydim bugün akşama doğru vücudun tamamen attığını hissettim şu an belirti dahi kalmadı ama şunu söyleyebilirim çevremde aşılı 4-5 gün yataktan dahi kalkamayan var kimisi de baya hafif geçiriyor mesela aynı evde farklı şekilde hastalığı atlatanlar var.
Yalnız şöyle bir şey söyleniyor Omicron vücutta antikor üretme seviyesi düşük olduğundan tekrardan yakalanma süresi kısa olabiliyormuş.
Benim değil yeğenimTuşları sil la