Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
twitter malzemesi yapan bizim(!) taraftarımız. Biz yönetime, takıma(sadece bu yönetim için değil) sahip çıkmazsak; tff de, düşmanlarda daha şiddetli saldıracak. Bugün twitter tayfa Galatasaray düşmanları ile kolkola saldırıyor.
At izi it izine karismis lan. 1 herifin shutlanması mevzuyu nerelere getirdi.

At izi it izine karismis lan. 1 herifin shutlanması mevzuyu nerelere getirdi.
O şutlanmasaydı şimdi ligde lider, finansal problemler olmayacak mıydı?
Kalede İsmail
Ortasahada Taylan-Berkan olmayacak mıydı?
Forvete Gomis zaten gelmezdi.
Hataları var bu yönetimin ama tecrübesizlik ama nicelik olarak yetersizlikten; onlar da durumların buralara gelmesine sebep oldu ama kötü niyetleri olduğuna inanmıyorum. Ben dahil Gedson gitti diye neler söyledik; düşünsene 1-1,5(hatırlayamadım) avro ya kiralıyacaksın ve 20m teklif geldiği zaman Benfica geri çağırıp satabilecek. Alır mısın lan? Sen ticaret ile uğraşmış insansın. Ya da bjk gibi %50 sine 2m kira + 6m bonservisine verir misin? bu adamı satıp kar edebilmek için alınıyor. 10m a satsan yine zarardasın. 20m a satsan 2m kardasın.

O şutlanmasaydı şimdi ligde lider, finansal problemler olmayacak mıydı?
Kalede İsmail
Ortasahada Taylan-Berkan olmayacak mıydı?
Forvete Gomis zaten gelmezdi.
Hataları var bu yönetimin ama tecrübesizlik ama nicelik olarak yetersizlikten; onlar da durumların buralara gelmesine sebep oldu ama kötü niyetleri olduğuna inanmıyorum. Ben dahil Gedson gitti diye neler söyledik; düşünsene 1-1,5(hatırlayamadım) avro ya kiralıyacaksın ve 20m teklif geldiği zaman Benfica geri çağırıp satabilecek. Alır mısın lan? Sen ticaret ile uğraşmış insansın. Ya da bjk gibi %50 sine 2m kira + 6m bonservisine verir misin? bu adamı satıp kar edebilmek için alınıyor. 10m a satsan yine zarardasın. 20m a satsan 2m kardasın.
Takılmaya gerek yok. Saydık sövdük o an ki çalım yeme psikolojisiyle ama şu sezonu bi atlatalım satışlardan sonra önünüze bakarıx yazın

Simdi gördüm Eren aydın yine atmis. Sene başında halil yerine Eren oynasaydı 10 golü vardi

a02230f4fa8d8330c046986c96045cfe.gif

Dün maçı izleyememiştim. İrfan yine sakatlanmış
Fenerbahçe, İrfan Can Kahveci'nin omuz başında non-deplase kırık tespit edildiğini açıkladı.
Dün irfan yarın gedson bu ikisinde milyonların gözü kaldı, transferinde şaibe döndü. Hayır çıkmaz o iki adamdan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt