Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gecen sezon denizli macindan sonra bile şampiyonluk geliyor diyemediniz de mi?göztepe kumeye falan oynuyosa olsaydi 14 mayis 2006 yasanirdi.ipler bizim elimizde olmali şampiyonluk yarisi icindeysek ve rakiplerin oynadığı takimlarin bi iddiasi yoksa o zaman malatyaya 4 tane atip,gol yemeden kendi isini bitireceksin,Galatasaraysan.emre akbaba ve ardayi 11 başlatmak falan,neyse.

pMov3Kv.png

2022 de biten kontratlar

Babel, Feghouli,den kurtuluyoruz.

Bunlarin icinden sadece Pulgar geri gelmelidir. Gerisi komple sut.

Gecen sezon denizli macindan sonra bile şampiyonluk geliyor diyemediniz de mi?göztepe kumeye falan oynuyosa olsaydi 14 mayis 2006 yasanirdi.ipler bizim elimizde olmali şampiyonluk yarisi icindeysek ve rakiplerin oynadığı takimlarin bi iddiasi yoksa o zaman malatyaya 4 tane atip,gol yemeden kendi isini bitireceksin,Galatasaraysan.emre akbaba ve ardayi 11 başlatmak falan,neyse.

Jk maçında rölantiye almasak olurduk.
Hadi o olmadı düşmüş takım olan Denizli maçı bana göre facia idi. O kadar çoluk çocuklu kadroya 4 atmak...İlk yarı 6 atmışız. Bunu yapsak yine oluyorduk, tabii yemeden. Hadi bu da oldu YM maçında zorlayacaktık.

Üç fırsatla tepmişiz. Ya da teptirtmişler.
Jk maçı da sabaha kadar oynansa emekli maçı ayağına firo penaltı vermese başka gol olmayacak maçtı. Onlar olsun diye her şeyi seferber ettiler.

twitter malzemesi yapan bizim(!) taraftarımız. Biz yönetime, takıma(sadece bu yönetim için değil) sahip çıkmazsak; tff de, düşmanlarda daha şiddetli saldıracak. Bugün twitter tayfa Galatasaray düşmanları ile kolkola saldırıyor.

Taraftar hakkında düşüncem aynı hala - bir çoğu ne istediğini bilmeyen sosyal medaya 2 ilgi alakaya gaza gelen bri profil.

Ben sadece yönetici olarak değil - göz önünde kamera karşısında olan yöneticinin biraz daha dişli olmasını isterim o kadar. Adamın kendisine lafım yok - gerçi ne yaptığını görevini bilmiyorum ama.

Diagne' nin razı edilmesi iyi de bu girişim Omar için yapılmıyordur umarım. Sağlam ve istim üstündeki haliyle de pek matah bir şey oynamıyordu, şimdi ne bekleniyor, anlayamıyorum. Orta saha için gelecek sezon da fayda sağlayabilecek bir futbolcu transfer edilse çok daha iyi olurdu. Omar da 1. Lig takımlarından birine kiralık gönderilebilirdi...

Ali Yavuz dan hic birsey olmaz, fizik olarak cok yetersiz, ve basit futbol fundementallari hic gelistiremedi.

Eren Aydin'a Belcika 1/2 lig, Hollanda 2 lig'e kiralamak lazim. Onda potansiyel var.

Omar
Boey (onuda zorla aldirdilar)
Yedlin

Bir teknik adam dusunun, 3 tane sagbek aldiriyor, ve Boey disinda hepsi vasat alti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt