Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belki sistem oturtabilir ama eldeki malzemeden takım yapamıyor. İsimli, kariyerli bir hoca olmayınca sistem yapar diye beklemekte mantıksız. Oyuncu değişiklikleri çok kötüydü. Devrede bazı aksayan noktalara müdahale yaptı ama saha içinde onları yapamadı. Sınıfta kaldı gibi. Sene sonuna kadar tek dileğim Riekerink gibi oyuncu performanslarını yukarı çekmesi. Schmidt’le görüşmelere şimdiden başlamak lazım.
Aynen sene sonu devam etmez zaten bundan sonra acayip bir performans göstermezse. Bundan sonra bizi bir an önce şu altlardan kurtarsın da ki önümüzde bunun için iyi bir değerlendirilecek bir fikstür var ondan sonrasını zaman gösterecek zaten.

ACİL DİAGNE VE BABELİ FESHET OMARI EVİNE YOLLA,8 NUMARA VE KANAT TRANSFERİ YAP HÜCUM YOK ŞUT BİLE ÇEKEMİYORUZ HALA YEDEK STOPER,YEDEK SAĞ BEK DERDİNDEYİZ
ADAM GİBİ BİR 8 NUMARA VE BRUMA GELSE TAKIM HAREKETLENİR BANA KALSA CİTY DEN KAYKY KİRALANSIN TORRENT EFENDİNİN RİCASIYLA AMA
Ekli dosyayı görüntüle 150565
Ömer deme Renktaş Ömer yazma, vallahi benim şarterler atiyor Ömeri görünce.

En azından bir orta saha transferi bekliyordum ama bu şartlar altında bir orta saha bir de teknik direktör daha iyi olacak gibi.

Akbaba bile pas hatası yapmadan , Alanya'nın oyununun içinde tutunabiliyor.

Acele , doğaçlama gidiyoruz , Alanya'nın planlaması , istikrarı hoş.

Yerli kaleci + Okay'i alsaydik simdi istedigimiz gibi kadro kurardik veya Kaan Ayhan'i zorlayabilirdik. Yonetim ve Fatih Terim 2 senemizi yediler.

Sezon sonuna kadar Torrent idare eder sezon sonu Roger Schmidt tarzında üst düzey bir yabancı teknik direktör gelmeli. Campos bence planlama için çok iyi bir hamle ama Torrent'le olmaz. Bu sezonu tamamlasın illaki toparlayacak bu takım ama seneye yeni bir isim şart.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt