Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BUNDAN SONRA KİMİ ALIRIZ KİMİ ALMAYIZ BİLEMEM AMA

HİCBIR OYUNCU İLE İSTERSE FERİŞTAHI OLSUN 5 YILLIK 6 YILLIK ANLASMALAR YAPILMAMALI

1. YILINDA İYİ OYNAYAN GERİ KALAN YILLARDA YATIYOR SÖZLESMELER ORTADA NE YOLLAYABİLİYORSUN NE DE KOVABİLİYOR

KULAĞIMIZA KÜPE OLMALI....

Bana kızmayın ama keremlede olmaz bu iş oyun zekası sıfır adamın

SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pena
Boey Nelsson Marcao(kendine gel) Pva

Pulgar Acil #8
Halil

Emre Gomis Kerem
8 getiremezler ise bile Pulgar - Morutan ve Halil 3 lüsü biraz çok ofansif olsada en azından topla diğerleirnden iyidir gözüyle bakıyorum.

Kaldıki morutan Emre ile , Kerem Halil ile yer değiştirebilir serbest şekilde. Cica'yı artık Mortuan'ın arkasına yazıyorum ben aklımda , bendeki sabır kredisi bitti diyebilirm.

Campos yapılanmadan sorumlu olacaksa o karar versin hocaya. Yönetime uyuyorsa getirsin sezon sonu takımın başına.

Geçin stoper işini. 1 yabancı hakkımız varsa direk orta saha alın. 3 orta sahamız da leş. Alın artık 1 orta saha. Pulgar yanında oynayacak adam yok. Cicaldau da leş.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

oyuncu degistirip baski kurup kontradan gol yeseydi kufur kiyamet dayak yiyecekti, gitti bir puan aldi yine kufur yiyor adam.

Kardesim alışın artik takiminiz rezalet eldeki ile bu kadar oynuyor, manciniye de neler neler dediniz o zaman forumdaydim sonuclar ortada.

Bu adam mancini degil, ama FT kadar da topculari korkutup donlarina sicirtip hata yaptiracak bir adam da degil. Geregini yapsin elinden geleni yapsin kötü olursa gonderilir babamızın oglu degil sonucta. Su ligi bilen muhabbetinden de sıyrılın artik, ligi bilen diye diye anamizin liginden kafayi cikaramaz olduk. Bundan sonra GS sadece yabanci hocayla çalışmalıdır. Turk vasatligina alismayin

Kerem olmasa bu sene küme dusmustun

wilsonun attığı gol ve kafa vurup kaçırdığı posyonun 2si de keremin müdafa etmekle yükümlü olduğu bölgede işini yapmamasından ötürü idi
golde novaise topu çok kolay bıraktı
2. posyonda da topu riskli bölgeye attı
ztn defansif olarak 0ın altında takıma zarar verior. bu da hücumda takımı sırtlamasından biraz puan kırıyor haliynen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt