Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yabancı hoca gelince basın mensupları gazetecilik, yorumcular da eleştiri yapmayı hatırladı. Bu ülkede ekran başına geçen herkes için 1. kural ahbap-çavuş ilişkilerini her şeyin önüne koymak. 1.5 sene Sergen'i Pep yaptılar basında. Halbuki adam çıktı TV'ye "bazı arkadaşlar futbola fazla kafa yoruyor 3'lü 5'li falan... çıkıyor oynuyorlar işte" dedi. Eline kadro verilince ne beceriksiz bir antrenör olduğunu gördük. Terim ise 2 senedir istikrarsız kararlarıyla her zaman olabilecek en naif cümlelerle, arkalardan dolanılarak eleştirildi.

Şimdi şu zor dönemde göreve gelme cesaretini gösteren Domenec için neler konuşuluyor? Hatası vardır yoktur ayrı ancak bu hastalıklı yabancı düşmanlığı beni artık irrite ediyor. Zamanında Tudor'a, Mancini'ye, Feldkamp'a, Lucescu'ya da yapıldı bunlar.

Son düzenleme:

Tam olarak bu. Ne Ortasahalar ne bekler top almayı biliyor. Bu nasıl takım lan. Top çıkaracak taylan rakip arkasında saklanıyor

Evet aci muazzam onemli bizde amatorde oynadik tamda gobekte amatorde bile top almaya giderken sirtin donuk git ama top sana gelirken 30 40 derece ceyrek don sahayi gor oyle topu al dediler bakin amatorde hocalar bunu soyluyor

Top tam sirtik donuk sana geldi mecbur kaldiysan aldigin yere geri ver dediler simdi taylan ve berkan denen iki kazma arkadasa sormak lazim aci nedir size anlatmadilar mi ? koca super ligte sizin gibi top kaybeden kac oyuncu var ? ben uzun suredir ligte o bolgede top kaybedip gol yediren oyuncu gormedim bu cocuklarin kafasi topta degil yoksa kesinlikle aciyi ogretmislerdir Hadi taylan oranin oyuncusu degil berkan ? gerci aciyi bilse nolcak topu cikaracak yetenek te yok

Altyapıdan yusuf erdem gümüşu,beknazin takimdan berkay atayi ve beknazi,emirhan kayari direkt a takima çıkarsınlar.

Berkay atayi 1-2 seneye daha cok duyarsiniz.ben 2 sezon once izledigimde fizigi,boyu yasitlarina gore daha iyiydi,şu an zaten 17 olacak.defansi da,ofansi da iyi bi 6 numara

Yabancı hoca gelince basın mensupları gazetecilik, yorumcular da eleştiri yapmayı hatırladı. Bu ülkede ekran başına geçen herkes için 1. kural ahbap-çavuş ilişkilerini her şeyin önüne koymak. 1.5 sene Sergen'i Pep yaptılar basında. Halbuki adam çıktı TV'ye "bazı arkadaşlar futbola fazla kafa yoruyor 3'lü 5'li falan... çıkıyor oynuyorlar işte" dedi. Eline kadro verilince ne beceriksiz bir antrenör olduğunu gördük. Terim ise 2 senedir istikrarsız kararlarıyla her zaman olabilecek en naif cümlelerle, arkalardan dolanılarak eleştirildi.

Şimdi şu zor dönemde göreve gelme cesaretini gösteren Domenec için neler konuşuluyor? Hatası vardır yoktur ayrı ancak bu hastalıklı yabancı düşmanlığı beni artık irrite ediyor. Zamanında Tudor'a, Mancini'ye, Feldkamp'a, Lucescu'ya bile yapıldı bunlar.

aç uğur karakullukçuyu izle

4 senedir 1 kere bu akşamki yorumlarını yapmamıştır

adeta kudurmuş herif

Şimdi şu zor dönemde göreve gelme cesaretini gösteren Domenec için neler konuşuluyor? Hatası vardır yoktur ayrı ancak bu hastalıklı yabancı düşmanlığı beni artık irrite ediyor. Zamanında Tudor'a, Mancini'ye, Feldkamp'a, Lucescu'ya da yapıldı bunlar.
Yerli hocalar kendi beceriksizliklerini algı yaptırarak, basını yabancıların üzerine kışkırtarak kapatmaya çalışıyorlar ki, meydan onlara kalsın. İşin ucunda milyon eurolar var neticede. Kral çıplak denmemesi lazım

Elli tane transfer yapacagina 3 tane adam al tam al morutan cicaldau feghouli gibi adamlara para odeyecegine bir tane talisca al ligin icinden gecsin elli tane forvet alacagina bir tane sorloth aboubakar tarzi adam al sampiyonluga ambargo koy ligte 11 in iyi olsun yedekler cokta onemli degil serpistir gitsin neden yonetimler bunu dusunmuyor 21 kisinin iyi olmasi lazim degilki 14 iyi oyuncun 3 tane mac ceviren adamin olsun yeter

Berkay atayi 1-2 seneye daha cok duyarsiniz.ben 2 sezon once izledigimde fizigi,boyu yasitlarina gore daha iyiydi,şu an zaten 17 olacak.defansi da,ofansi da iyi bi 6 numara
Screenshot_20220206-230150_Chrome.webp

Bos cocuk degil kesinlikle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt