Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.343
- 101.547
- 5.238
Yemek tarifli transfer duyumu mu var?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Babel fesih için uğraşıyoruz diyor o kadar.Yemek tarifli transfer duyumu mu var?
Tam olarak bu. Ne Ortasahalar ne bekler top almayı biliyor. Bu nasıl takım lan. Top çıkaracak taylan rakip arkasında saklanıyor
Bugün ona da gıcık oldum ama Ömer ve Taylan'dan fırsat bulamadımBabel fesih için uğraşıyoruz diyor o kadar.
yok mu gelişme
Yabancı hoca gelince basın mensupları gazetecilik, yorumcular da eleştiri yapmayı hatırladı. Bu ülkede ekran başına geçen herkes için 1. kural ahbap-çavuş ilişkilerini her şeyin önüne koymak. 1.5 sene Sergen'i Pep yaptılar basında. Halbuki adam çıktı TV'ye "bazı arkadaşlar futbola fazla kafa yoruyor 3'lü 5'li falan... çıkıyor oynuyorlar işte" dedi. Eline kadro verilince ne beceriksiz bir antrenör olduğunu gördük. Terim ise 2 senedir istikrarsız kararlarıyla her zaman olabilecek en naif cümlelerle, arkalardan dolanılarak eleştirildi.
Şimdi şu zor dönemde göreve gelme cesaretini gösteren Domenec için neler konuşuluyor? Hatası vardır yoktur ayrı ancak bu hastalıklı yabancı düşmanlığı beni artık irrite ediyor. Zamanında Tudor'a, Mancini'ye, Feldkamp'a, Lucescu'ya bile yapıldı bunlar.
vela havleAltyapıdan yusuf erdem gümüşu,beknazin takimdan berkay atayi ve beknazi,emirhan kayari direkt a takima çıkarsınlar.
macı izlemeye dayanamamıs bunun gıbılerın bıyerını kaldırdılar sen kimsin ulanaç uğur karakullukçuyu izle
4 senedir 1 kere bu akşamki yorumlarını yapmamıştır
adeta kudurmuş herif
Transfer yapmıyorlar ne yapalimvela havle
@Umut Şimşek @Aras Şimşek @Abdullah Avcı @Onur Kara Tüm Saklıköy sakinlerini davet ediyorumx.com
twitter.com
Buradayım
Yerli hocalar kendi beceriksizliklerini algı yaptırarak, basını yabancıların üzerine kışkırtarak kapatmaya çalışıyorlar ki, meydan onlara kalsın. İşin ucunda milyon eurolar var neticede. Kral çıplak denmemesi lazımYabancı hoca gelince basın mensupları gazetecilik, yorumcular da eleştiri yapmayı hatırladı. Bu ülkede ekran başına geçen herkes için 1. kural ahbap-çavuş ilişkilerini her şeyin önüne koymak. 1.5 sene Sergen'i Pep yaptılar basında. Halbuki adam çıktı TV'ye "bazı arkadaşlar futbola fazla kafa yoruyor 3'lü 5'li falan... çıkıyor oynuyorlar işte" dedi. Eline kadro verilince ne beceriksiz bir antrenör olduğunu gördük. Terim ise 2 senedir istikrarsız kararlarıyla her zaman olabilecek en naif cümlelerle, arkalardan dolanılarak eleştirildi.
Şimdi şu zor dönemde göreve gelme cesaretini gösteren Domenec için neler konuşuluyor? Hatası vardır yoktur ayrı ancak bu hastalıklı yabancı düşmanlığı beni artık irrite ediyor. Zamanında Tudor'a, Mancini'ye, Feldkamp'a, Lucescu'ya da yapıldı bunlar.
x.com
twitter.com
Buradayım
Berkay atayi 1-2 seneye daha cok duyarsiniz.ben 2 sezon once izledigimde fizigi,boyu yasitlarina gore daha iyiydi,şu an zaten 17 olacak.defansi da,ofansi da iyi bi 6 numara