Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
torrent uşutan burak bunlar hiç önemli isimler değil

terimciler adeta hortlamışlar

şimdi geriden de olsa bazı tv programlarına bakıyorum

bunları çıktıkları deliğe geri sokmak için skorları almamız lazım

yoksa bunlar takıma çökecekler

bunlar baya baya art niyetli paralel bir yapı galatasaray içinde

dogru dıyon takımın basında terım olmadıgı sürece her geleni desteklerim

O tavalardan bulamayız
Maraşlı Mehmet usta görev bekliyor.

IMG_20220206_232251.webp

Ömer Bayram beni Futboldan soğuttu . Bu kadar kafası çalışmayan futbolcu görmedim . Rakip sol bek sıkışmış hata yapacak gidiyor faul yapıyor . Adamlar eksik kalmış , gol atma şansları duran toplara kalmış . Gidip gidip faul yaptı . Üzerine bir de son anda hatalı geri pas verdi kaleciye . Allahtan penaltı olmadı .
Bunu sen görüyorsun ben görüyorum, diğer taraftarlarımız da görüyor ama gidip bu herifle sözleşme yeniliyorlar. Bu adamın oynamayı bırak bizden 1 kuruş para kazanamaması lazım. Süleyman oynasaydı keşke. Beşiktaş oynata oynata Rıdvan’ı kazandı.

allah aşkına ne takıma çökmesi napacaklar darbe mi yapacaklar bırakın şu paranoyayı

ft başarısızdı gitmesi gerekiyodu gitti bitti daha da gelmeyecek

şimdiki sorun torrent yetersiz olduğu çok ortada

Bunu sen görüyorsun ben görüyorum, diğer taraftarlarımız da görüyor ama gidip bu herifle sözleşme yeniliyorlar. Bu adamın oynamayı bırak bizden 1 kuruş para kazanamaması lazım. Süleyman oynasaydı keşke. Beşiktaş oynata oynata Rıdvan’ı kazandı.
Bu yüzden Anadolu takımlarından farkımız kalmadı

allah aşkına bırakın ne takıma çökmesi napacaklar darbe mi yapacaklar bırakın şu paranoyayı

torrent konusunda hiç itirazım yok

sonuna kadar hakediyor eleştiriyi

sen yap ben yapayım ılgaz yapsın

ama baya baya terimciler ayağa kaldırıyor ortalığı ki daha kötü performansları filan vardı takımın

allah aşkına ne takıma çökmesi napacaklar darbe mi yapacaklar bırakın şu paranoyayı

yav galatasarayın iyiligini düşünen şu ortamda torrentin gitmesini istemez zaten mental olarak düşük takım 1 puan olsada aldık kayseri macı var önümüzde bi şekilde düşme hattından sıyrılmamız lazım

şuan torrentin gitmesini isteyen net olarak art niyetlidir küme düşmemizi istiyordur

torrent konusunda hiç itirazım yok

sonuna kadar hakediyor eleştiriyi

sen yap ben yapayım ılgaz yapsın

ama baya baya terimciler ayağa kaldırıyor ortalığı ki daha kötü performansları filan vardı takımın
biz bu cendereden nasıl çıkarız hiçbir fikrim yok

rabbim yardımcımız olsun

Taylan yanından geçen adama ayak uzatmaktan aciz . Aldığı topu zar zor yanındakine veriyor . Yanındaki Berkan in da farkı yok bari o koşuyor ediyor , bir yerleri kapatmaya çalışıyor . Bu iki vasat oyuncuya Galatasaray orta sahası emanet edilir mi ? Yazık

yav galatasarayın iyiligini düşünen şu ortamda torrentin gitmesini istemez zaten mental olarak düşük takım 1 puan olsada aldık kayseri macı var önümüzde bi şekilde düşme hattından sıyrılmamız lazım

şuan torrentin gitmesini isteyen net olarak art niyetlidir küme düşmemizi istiyordur
kardeş torrentin gitmesiyle kalması arasında hiçbir fark yok ki, baya alakasız bi cevap küme düşme müşme ne alaka.

seneyi bitirsin ona laf yok da bu adamla başarı gelmeyeceği çok açık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt