- 3 Haziran 2015
- 56.814
- 65.958
- 4.143
Kendi basina kalkiyor bazen yapilacak bisey yoko kadar insanın içinde kaldırmamaya gayret edelim üstadım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kendi basina kalkiyor bazen yapilacak bisey yoko kadar insanın içinde kaldırmamaya gayret edelim üstadım
Ndişişmeye 7.5 milyon teklif mii ?
Ndişişmeye 7.5 milyon teklif mii ?
dogru dıyon takımın basında terım olmadıgı sürece her geleni desteklerimtorrent uşutan burak bunlar hiç önemli isimler değil
terimciler adeta hortlamışlar
şimdi geriden de olsa bazı tv programlarına bakıyorum
bunları çıktıkları deliğe geri sokmak için skorları almamız lazım
yoksa bunlar takıma çökecekler
bunlar baya baya art niyetli paralel bir yapı galatasaray içinde
Maraşlı Mehmet usta görev bekliyor.O tavalardan bulamayız
Bunu sen görüyorsun ben görüyorum, diğer taraftarlarımız da görüyor ama gidip bu herifle sözleşme yeniliyorlar. Bu adamın oynamayı bırak bizden 1 kuruş para kazanamaması lazım. Süleyman oynasaydı keşke. Beşiktaş oynata oynata Rıdvan’ı kazandı.Ömer Bayram beni Futboldan soğuttu . Bu kadar kafası çalışmayan futbolcu görmedim . Rakip sol bek sıkışmış hata yapacak gidiyor faul yapıyor . Adamlar eksik kalmış , gol atma şansları duran toplara kalmış . Gidip gidip faul yaptı . Üzerine bir de son anda hatalı geri pas verdi kaleciye . Allahtan penaltı olmadı .
torrent uşutan burak bunlar hiç önemli isimler değil
terimciler adeta hortlamışlar
şimdi geriden de olsa bazı tv programlarına bakıyorum
bunları çıktıkları deliğe geri sokmak için skorları almamız lazım
yoksa bunlar takıma çökecekler
bunlar baya baya art niyetli paralel bir yapı galatasaray içinde
Bu yüzden Anadolu takımlarından farkımız kalmadıBunu sen görüyorsun ben görüyorum, diğer taraftarlarımız da görüyor ama gidip bu herifle sözleşme yeniliyorlar. Bu adamın oynamayı bırak bizden 1 kuruş para kazanamaması lazım. Süleyman oynasaydı keşke. Beşiktaş oynata oynata Rıdvan’ı kazandı.
allah aşkına bırakın ne takıma çökmesi napacaklar darbe mi yapacaklar bırakın şu paranoyayı
ft başarısızdı gitmesi gerekiyodu gitti bitti daha da gelmeyecek
şimdiki sorun torrent yetersiz olduğu çok ortada
allah aşkına ne takıma çökmesi napacaklar darbe mi yapacaklar bırakın şu paranoyayı
ft başarısızdı gitmesi gerekiyodu gitti bitti daha da gelmeyecek
şimdiki sorun torrent yetersiz olduğu çok ortada
biz bu cendereden nasıl çıkarız hiçbir fikrim yoktorrent konusunda hiç itirazım yok
sonuna kadar hakediyor eleştiriyi
sen yap ben yapayım ılgaz yapsın
ama baya baya terimciler ayağa kaldırıyor ortalığı ki daha kötü performansları filan vardı takımın
Afcon’da gol atamayn GS forveti yapmışlargol atamadan bitirdi turnuvayi Mostafa
kardeş torrentin gitmesiyle kalması arasında hiçbir fark yok ki, baya alakasız bi cevap küme düşme müşme ne alaka.yav galatasarayın iyiligini düşünen şu ortamda torrentin gitmesini istemez zaten mental olarak düşük takım 1 puan olsada aldık kayseri macı var önümüzde bi şekilde düşme hattından sıyrılmamız lazım
şuan torrentin gitmesini isteyen net olarak art niyetlidir küme düşmemizi istiyordur