- 20 Eylül 2009
- 19.050
- 17.600
- 2.773
biz gassaraylıyız
ya siz
Galatasaraylı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
biz gassaraylıyız
ya siz
Torrentin yerinde olsam gedsonu istemiştim olmadığına üzüldüm diyerek taraftarın bir kısmını arkama alırdım o haberlere inanıp düşman olan vardır.Aynen olay budur. Yerli hocaya yapamazlar çünkü terse düşürür
İkisinide isterdim açıkcası.Trezeguet salı günü geliyomuş.Pizzi ile de görüşmeler devam ediyomuş anlaşırlarsa o bugün bile gelebilirmiş.Eşyalarını toplamış diyolar..
2 oyuncu için kiralama ücreti için 2 milyon euro istenmiş ama 1,5 milyon euroya anlaşılmış diyolar doğru mu bilmem..İkisinide isterdim açıkcası.
Trezeguet ve pizzi toplammı 1,5 yani doğru anladım değil mi? Bedava resmen. Bizde hala uyuyalım üstelik pizzi de trezeguet de işimizi rahatlıkla görürdü.2 oyuncu için kiralama ücreti için 2 milyon euro istenmiş ama 1,5 milyon euroya anlaşılmış diyolar doğru mu bilmem..
Öyle diyolar ama Ertan gibi kaynaklar söylemedi.Kiralama ücretleri buymuş doğru mu bilmem daha iyi kaynakların söylemesini bekleyelim..Trezeguet ve pizzi toplammı 1,5 yani doğru anladım değil mi? Bedava resmen. Bizde hala uyuyalım üstelik pizzi de trezeguet de işimizi rahatlıkla görürdü.
Yerli de oyunda yer alıyor. Hamza demiyor muydu antrenman temposu nu yüksek tutmak icin aldık şunu diyeAynen olay budur. Yerli hocaya yapamazlar çünkü terse düşürür
Başkanları Göksel şampiyonluk yarışındayız falan dedi..başak niye dransfer yapıo ki
fenerle bjk'ye saplayacaklar.Aynı puandalar.başak niye dransfer yapıo ki
İlk 3 hedefleri var olabilir heis yakınlar baya galiba o hedefe.başak niye dransfer yapıo ki
başak niye dransfer yapıo ki