Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.544
- 20.853
- 2.233
Aninda kovarlarTorrentin yerinde olsam gedsonu istemiştim olmadığına üzüldüm diyerek taraftarın bir kısmını arkama alırdım o haberlere inanıp düşman olan vardır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aninda kovarlarTorrentin yerinde olsam gedsonu istemiştim olmadığına üzüldüm diyerek taraftarın bir kısmını arkama alırdım o haberlere inanıp düşman olan vardır.
2. ile aranda 5 puan olsa sen yapmaz miydin?başak niye dransfer yapıo ki
Alanya City deplasmani zordu. Icerideki Kayseri Saint German macini da alirsak önümüz acikOlm yenilmedik lan
Uyuyamıyorum![]()
Kayseri’yi çemen yapar ekmeğe sürer yeriz renktaş. Seri galibiyetler başlayacak artık!Alanya City deplasmani zordu. Icerideki Kayseri Saint German macini da alirsak önümüz acik
Kendisi söyledi bu süreçte çok yolculuk yaptım ve hazır değilim, Kayserispor maçında oynayabileceğim dediGomis en son 21 Ocak'ta yani 2 hafta önce maça çıkmış. 1 tane de asist yapmış. Neden oynamadı bilen var mı?
Hayır onun yerine değil forvet top toplayıcı bile olamayacak Babel oynadı. Babel kadar bile oynamayacak durumda mı?
Kendisi söyledi bu süreçte çok yolculuk yaptım ve hazır değilim, Kayserispor maçında oynayabileceğim dedi
Dün 1 puan almamızı sağlayan gecikmiş akılHala aklima geldikce deliriyorum. Hangi futbol akli 2 yabanci kaleciye onay verdi?
İyidir Botz sen nasılsin?naber muriat
Ofsayt yoktu adam 3 metreden kaleyi bulamadıOfsayt verilirdi veya verilmezdi son dakikalarda Berkan'ın vurduğu top neredeyse stat dışına çıkacaktı. Çok kötü orta sahalar gördüm ama bu Berkan ve Taylan gördüklerimin arasında en reziliydi sanırım. Cicaldau'unun da bu ikisinden çok bir farkı yok. Mustafa Sarp ve Barış da dahil bu listeye.
Eğer 8 numara alınmazsa şayet Galatasaray düşerse çok da şaşırmamak lazım.
Fazla ucak seyahati yapmis ve 1-2 haftadir antreman yapmadigi icin hazir degilim dedi. Kendi aciklamasidirGomis en son 21 Ocak'ta yani 2 hafta önce maça çıkmış. 1 tane de asist yapmış. Neden oynamadı bilen var mı?
Hayır onun yerine değil forvet top toplayıcı bile olamayacak Babel oynadı. Babel kadar bile oynamayacak durumda mı?
eminim bizim bütün takımdan daha hazırdır o haliyle...Fazla ucak seyahati yapmis ve 1-2 haftadir antreman yapmadigi icin hazir degilim dedi. Kendi aciklamasidir