Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hayirli olsun mbappe deniyor

kaynak : Tuessemann

Günaydın renktaşlar
Kaleciyi çok beğendim ama vermezler zaten
Bence gelecek sene böyle ayaklarına hakim ve sakin bir kaleci bulmamız lazım. Muslera bile bu yaşına rağmen panik yapıyor. Ama bu kaleci başka. Okan gelir bizim yeni kaleci antrenörü biraz bişeyler katar mı bilmem. Bu hafta inşallah Gomis oynayacak seviyeye gelir de artık bir seri başlatırız umarım. Mustafa da geliyor. Ben umutluyum.Bu arada dünkü beraberlik mucizeydi. Ve aldık . Sağ beksiz bir kadro gördüğümde özellikle ömer bayramı gördüğümde fark bekliyordum.

Gomis en son 21 Ocak'ta yani 2 hafta önce maça çıkmış. 1 tane de asist yapmış. Neden oynamadı bilen var mı?
Hayır onun yerine değil forvet top toplayıcı bile olamayacak Babel oynadı. Babel kadar bile oynamayacak durumda mı?

Gomis en son 21 Ocak'ta yani 2 hafta önce maça çıkmış. 1 tane de asist yapmış. Neden oynamadı bilen var mı?
Hayır onun yerine değil forvet top toplayıcı bile olamayacak Babel oynadı. Babel kadar bile oynamayacak durumda mı?
Kendisi söyledi bu süreçte çok yolculuk yaptım ve hazır değilim, Kayserispor maçında oynayabileceğim dedi

Alanya'dan 1 puan almak önemliydi. Her babayiğidin harcı değildir Alanya'yı deplasmanda yenmek. Avrupa maçlarında oynadığımız taktik ile oynadık. Topu rakibe verip geride bekledik. Sorun kaptığımız toplarda hızlı hücuma çıkamadık. Bir de top kapmada gerideydik. Hücum preslerimiz işe yaramadı. Gomis, Mohammed ve Pulgar'ın takıma katılmasıyla daha iyi olacağız. Umarım transfer sezonu kapanmadan önce bir 8 numara transferi yaparız. Kayseri maçına, evimizde Marsilya'ya 4 golle yendiğimiz maçın taktiği ile çıkmamız gerektiğini düşünüyorum. Taylan bu takımın en kötü oyuncusu. Ömer Bayram ve Aanholt vasat. Marcao'da form düşüklüğü var.

Ofsayt verilirdi veya verilmezdi son dakikalarda Berkan'ın vurduğu top neredeyse stat dışına çıkacaktı. Çok kötü orta sahalar gördüm ama bu Berkan ve Taylan gördüklerimin arasında en reziliydi sanırım. Cicaldau'unun da bu ikisinden çok bir farkı yok. Mustafa Sarp ve Barış da dahil bu listeye.

Eğer 8 numara alınmazsa şayet Galatasaray düşerse çok da şaşırmamak lazım.

Ofsayt verilirdi veya verilmezdi son dakikalarda Berkan'ın vurduğu top neredeyse stat dışına çıkacaktı. Çok kötü orta sahalar gördüm ama bu Berkan ve Taylan gördüklerimin arasında en reziliydi sanırım. Cicaldau'unun da bu ikisinden çok bir farkı yok. Mustafa Sarp ve Barış da dahil bu listeye.

Eğer 8 numara alınmazsa şayet Galatasaray düşerse çok da şaşırmamak lazım.
Ofsayt yoktu adam 3 metreden kaleyi bulamadı

Fazla ucak seyahati yapmis ve 1-2 haftadir antreman yapmadigi icin hazir degilim dedi. Kendi aciklamasidir

iki maç kazansak yukarılara atabiliriz kendimizi ne hallere geldik vay be

Kullanmayacağımiz oyuncuları yollamak zorundayız bir Kaan Ayhan hamlesi iki üç alternatif yaratıyor takımda defansta o kadar yabancı var fark yaratan birsey var mı o kadar para harca kale ve beklerin yabancı katkı 0.
Dün ilerde baskı yapıyoruz adam uzun bir top atıyor hop kontra ile top kalemizde nerde bu orta saha .Taylan çok kötü belli ki birseyler olmuş bırakmış Berkan dün rakip ceza sahasında gördüm bir kaç kere bu iyi ama kalite sorunu var .Kerem gol atıyor ama oyun zekası sinirli çok zor günler bizi bekliyor bir 8 numara kesin bence bir tane daha 6 numara almalıyız babel cagne Omar arda feguli yollayıp onyekuru gibi Rodriguez gibi bir adam da lazım kanat için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt