Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Teftişe geldim.

Birazdan saplanacak kişiler belirlenecek.
lion-thumbsup.gif

Transfer yapsak bile kap saat 5:00’te kapandığı için yetişmeyecek arkadaşlar

hemen bugün gelecek cash 500 milyon lira 10 senede gelecek 2 milyar liradan daha değerlidir. İlk yaptığımızda aynı hatayı yaptık güya 5 senede tüm parayı alacaktık. Yav burası türkiye hala akıllanmadık gitti. Suni fiyatlar üzerinden algı yapılmasın.

300 milyon borc silip üzerine 500 milyon lirayı emlak konut yarın ateşlesin bu iş huzur içinde çözülsün.

4-5 milyar borç var 500 milyon mu alalım sadece yani

hemen bugün gelecek cash 500 milyon lira 10 senede gelecek 2 milyar liradan daha değerlidir. İlk yaptığımızda aynı hatayı yaptık güya 5 senede tüm parayı alacaktık. Yav burası türkiye hala akıllanmadık gitti. Suni fiyatlar üzerinden algı yapılmasın.

300 milyon borc silip üzerine 500 milyon lirayı emlak konut yarın ateşlesin bu iş huzur içinde çözülsün.
Birde gelirden direk %20'mi alacağız biz yoksa kardan mı? Onu hatırlamıyorum burada herkes gelirden alınacak şekilde hesaplamış. Bir de biz Riva'dan zaten belirli bir para aldık + Özbek 500 milyon Tl'lik bir kırdırma yapmıştı yine 120 milyon Tl+ faiz ile Floryayı geri aldık. Faizin faizi ödeniyor diye bir şey açıklanmıştı Divan'da o zaman neden bu arkadalar çıkıp konuşmadı acaba? Florya borçlarımız silinecek 300-400 milyon Tl'yi bankalar birliğine Emlak Konut ödeyecek ve 100 milyon Tl'de bize de verecekyani yaklaşık 600 milyon Tl'ye karşılık bizim Riva'daki tüm haklarımız alacaklar ki bu arkadaşlara göre yaklaşık 2-3 milyar TL yapıyor. Değişik zaten Genel Kurula getiriler tahminim o zaman öğreniriz. Galiba bu hafta içinde yanlış hatırlamıyorsam ya bu gün yada perşembe demişlerdi gayrimenkuller ile ilgili üye bilgilendirme toplantıları yapacaklardı oradan yine düşer medyaya.

FT'nin kurduğu kadroda iyi bir 6 numara eksikliği vardı. O transferi yapsaydı ne kendi kovulurdu ne takım bu durumda olurdu. Aylarca şunun eksikliğinden bütün takımın oyunu etkilendi ve düştü. Ne Berkan ne Cica bugünkü gibi oynuyordu ilk geldikleri aylarda. Bu adamların yetenekleri çalınmadı. Sizin değersizleştirmeye çalıştırdığınız gibi bir takım yok ortada. Kritik mevkisi eksik , kalesinde amatör kaleci olan , psikolojisi git gide bozulan bir takım vardı ki bunlar FT'nin hatasıdır.

Ha şu saygı kısmına gelince Fatih Terim'in senin saygına falan ihtiyacı yok , kendinizi bu kadar önemsemeyin. Türk futbol tarihine geçmiş , armanın üstündeki 4 yıldızın 1.5 tanesinde direkt emeği ve başarısı olan adama saygı duymuyorum demek de düpedüz saçmalık.
Ben de aynı şeyi söyledim zaten. Takımda bu denli önemli bi orta saha eksikliği varken bunu yapmamasını sindiremiyorum. Bu eksikliği biz 2 senedir görürken taylanla berkanla sezona girilmez olmaz derken kendisinin görememesi başlı başına görevi bırakma sebebidir zaten. Ayrıca cica ve berkanın kötü oyuncular olduğunu söylemedim, verilen paraları etmeyecek oyuncular bunu ilk geldikleri zaman da söyledik.

Ve son olarak evet fatih terimin benim saygıma ihtiyacı var çünkü Ben taraftarım ve önemliyim. Asıl kendini bu kadar önemsememesi gereken kişi taraftar değil, kendini ve egosunu Galatasarayın üstünde tutan fatih terimdir.

msj atın
t. dönemi bitene kadar 10 bin msja ulaşalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt