- 15 Aralık 2011
- 18.564
- 7.323
- 1.513
Pek sanmıyorum ama bakalım nasıl olacak daha ödemeler başlamadan işler sarpa sardı seneye küme düşmesek bari.o ödeme planı değişir
kimse ödeyemez bu şekilde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pek sanmıyorum ama bakalım nasıl olacak daha ödemeler başlamadan işler sarpa sardı seneye küme düşmesek bari.o ödeme planı değişir
kimse ödeyemez bu şekilde
5 seneydi ilk başta daha sonra 7+2 oldu.şartlar daha da sert değilmiydi
ali korch böyle olmaz diye diretince yumuşattılar bide
evet vadesi uzadı galibaşartlar daha da sert değilmiydi
ali korch böyle olmaz diye diretince yumuşattılar bide
cumartesi gelse de galibiyetle tanışsak
Cicaldaujimmy durmaz mı cicaldau mu sizce
Sen benimle aynı şeyi söylememişsin , ``Kurduğu kadroyu görmüyor musunuz ?`` ne demek ? Sen kötü kadro kurulmuş , fazla maliyetle kurulmuş üstüne bu adam GS'yi düşünmüyor demişsin. İlk cevabımda karşılık vermeyi unutmuşum , ``Üç yıldır kadro ve düzen oturtamadı.`` demişsin bir de. Teker teker açalım bu iddiaları madem.Ben de aynı şeyi söyledim zaten. Takımda bu denli önemli bi orta saha eksikliği varken bunu yapmamasını sindiremiyorum. Bu eksikliği biz 2 senedir görürken taylanla berkanla sezona girilmez olmaz derken kendisinin görememesi başlı başına görevi bırakma sebebidir zaten. Ayrıca cica ve berkanın kötü oyuncular olduğunu söylemedim, verilen paraları etmeyecek oyuncular bunu ilk geldikleri zaman da söyledik.
Ve son olarak evet fatih terimin benim saygıma ihtiyacı var çünkü Ben taraftarım ve önemliyim. Asıl kendini bu kadar önemsememesi gereken kişi taraftar değil, kendini ve egosunu Galatasarayın üstünde tutan fatih terimdir.
İkisine de söverim ahbertjimmy durmaz mı cicaldau mu sizce
jimmy durmaz mı cicaldau mu sizce
elimizdeki bütün orta sahalardan daha iyi olduğu gerçeğiyle yüzleşelim