Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Basaksehir Pizzi@Trezeguet

Vay be transfer yapan yapıyo

Bu üçlü savunmaya acayip kafayı takmış durumdayım, yazın Kaan Ayhan veya Ozan Kabak ikilisinden birini çözsek hem yerli oyuncu konusunda elimizi rahatlatır hem de geriden topla çıkma konusunda çok daha başarılı olacağımıza inanıyorum

Kerem - Yunus - Ozan filan yerli konusunda bayağı elimizi rahatlatırdı (Tabii Kerem ve Yunus u bu yaz satmazsak)

transferi bıraktık ta iyi bir yerli td lazım gibi... torrent hafif kaldı..

şartlar daha da sert değilmiydi
ali korch böyle olmaz diye diretince yumuşattılar bide
evet vadesi uzadı galiba
biz hemen imzalamıştık ama fener imzalamayınca değiştirdiler
ama bence bu haliyle de ödememiz çok zor
herkes zorlanırsa belki yine güncelleme yaparlar maddelerde

Insanların anlayamadığı fatih hocanin gittiği ve artik konunun fatih hoca olmadığı.artik anda kalın bi zahmet de Galatasaraya odaklanin.gecmiste olan oldu,fatih hoca olsaydı soyle olurdu,fatih hoca sunu yanlis yapti demek artik bisey ifade etmiyor.uyanin mcflylar👨‍💻

PoisedVigorousKoodoo-max-1mb.gif

Ben de aynı şeyi söyledim zaten. Takımda bu denli önemli bi orta saha eksikliği varken bunu yapmamasını sindiremiyorum. Bu eksikliği biz 2 senedir görürken taylanla berkanla sezona girilmez olmaz derken kendisinin görememesi başlı başına görevi bırakma sebebidir zaten. Ayrıca cica ve berkanın kötü oyuncular olduğunu söylemedim, verilen paraları etmeyecek oyuncular bunu ilk geldikleri zaman da söyledik.

Ve son olarak evet fatih terimin benim saygıma ihtiyacı var çünkü Ben taraftarım ve önemliyim. Asıl kendini bu kadar önemsememesi gereken kişi taraftar değil, kendini ve egosunu Galatasarayın üstünde tutan fatih terimdir.
Sen benimle aynı şeyi söylememişsin , ``Kurduğu kadroyu görmüyor musunuz ?`` ne demek ? Sen kötü kadro kurulmuş , fazla maliyetle kurulmuş üstüne bu adam GS'yi düşünmüyor demişsin. İlk cevabımda karşılık vermeyi unutmuşum , ``Üç yıldır kadro ve düzen oturtamadı.`` demişsin bir de. Teker teker açalım bu iddiaları madem.

Genel itibariyle kadro kötü falan değil. FT muhtemelen Taylan'a güvendi , Berkan'ın dinamizmi ile kapatırım orayı dedi. Ben yazın da Taylan'la olmaz dedim fakat bu takım bu adamla şampiyonluğa oynadı mı , oynadı. Kaleci işinde de mantıklı düşünüldüğünde potansiyelli yedek kalecini oynaması için yollaman normal. Kimse Muslera'yı bu şekilde kaybedeceğimizi düşünmezdi. Ha buralarda sıkıntı olduysa tabi ki FT'ye yazar. Gel gelelim , yok enkaz bıraktı yok kurduğu kadroya bak vb eleştirinin haksız seviyelerde yapıldığı ortada.

İşin maliyet kısmında ise baya baya hayal aleminde yaşıyor taraftar genel olarak. Belli bir standartta gol-asist katkısı veren a milli ve 24 yaşındaki bir futbolcuyu 6.5 milyona biz satsak burası ayağa kalkar. Barış'ı saymışsın Cica ile birlikte o da ümit milli 20 yaşında , izleyenlerin potansiyelli dediği bir futbolcu. Randers maçı performansı sonrası buralar yıkılıyordu şöyle iyi böyle iyi diye. Şimdi 2 milyon buna verilir mi oldu. Nelsson gibi iki yıldır takımında düzenli oynayan 3 milyona transfer olmuş genç stopere nasıl 7 milyon verdik diye ağlayanlar da vardı. Bu alınan futbolcuların maliyetleri ile ilgili savurganlık falan yok. Aldıkları yıllık ücretler de belli. Böyle psikolojik olarak çökmüş bir düzende her futbolcu kötü görünür.

Gelelim FT düzen oturtamadı kadro kuramadı iddiana. Bunun sebebi FFP cezası yüzünden genel itibariyle kiralık topçulara kalmamız olabilir mi ? Bunları sizin de bilmemenize imkan yok , e hocaya buradan ateş ediyorsan ya hafıza kaybın var ya da kötü niyetle eleştiri yapıyorsun.

Senin saygı duyup duymamanın bir önemi yok tekrar ediyorum. Saygı özneldir , senin bu hissiyatın FT'nin gelmiş geçmiş en başarılı yerli futbol adamı olduğu , büyük bir GS efsanesi olduğu gerçeğini değiştirmez. İster saygı duy ister duyma bu gerçekler değişmez.Bir tarafta nesnel bir durum var bir tarafta senin öznel duygun var. Taraftarım önemliyim falan bunlar boş romantik laflar. Bir de ağzınıza dolamışsınız ego falan , başarılı her figürün egosu vardır olmalıdır da. İki taşı üst üste koysa vay be diye böbürlenecek insanların böyle başarılı bir figüre ego mego üzerinden eleştiri yapması trajikomik kaçıyor. Galatasaray'ın önünde tutyormuş egosunu falan neye dayanarak söylüyorsun bunu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt