Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yazık bir-iki transfer ve ligi bilen bir td ile rahat yol alabilirdik. gene sınırda gideriz sezon sonuna kadar..

cicaldau’nun iyi yaptığı iş, yerleşmemiş rakip defansı delecek pası atıp boşluklara hareketlenmek. biz ise kapalı savunmayı açmasını bekliyoruz. keşke geçişi oynatacak bir hocayla izlesek

cicaldau’nun iyi yaptığı iş, yerleşmemiş rakip defansı delecek pası atıp boşluklara hareketlenmek. biz ise kapalı savunmayı açmasını bekliyoruz. keşke geçişi oynatacak bir hocayla izlesek

kapalı savunma açacak adam lazım. ilk dediğini ztn kapalı savunmayı açabilen adam gözü kapalı yapamazmı rtaş

Insanların anlayamadığı fatih hocanin gittiği ve artik konunun fatih hoca olmadığı.artik anda kalın bi zahmet de Galatasaraya odaklanin.gecmiste olan oldu,fatih hoca olsaydı soyle olurdu,fatih hoca sunu yanlis yapti demek artik bisey ifade etmiyor.uyanin mcflylar👨‍💻

Hocam elimizdeki futbolcu grubu maalesef hocanın eseri. Bu sebepten kopmak imkansiz. Yoksa bende diyorum artık Fatih hoca devri kapandi ve kapali kalmalı. 2 transfer sezonu gecsin Torren bey ile, artik esamesini okumam Fatih hocanin negatif yönden. Yoksa herzaman sevgi ve takdir ile anıyorum hocayi

Bunu soylemek istemezdim ama erken secim olursa adaylardan birkaçının teknik direktör adayi fatih hoca bence,o yuzden mayista fatih terim cok konuşulacak 👨‍💻terim geri donebilir gibi geldi şimdi 😒

Transfer calimi yiyen veyahut kotu transfer yapan tum yonetimlerin agir karizmasi bozuluyor, camianin ustunde ki aurada negatiflesiyor

Bu hep boyle oldu

Mc yonetimini ft-aa ikilisinin transfer beceriksizlikleri bitirdi

Unal aysali bulent tulun

Adnan polati fbnin transfer calimlari fb cok gucluydu emre byi bile aldi adamlar (bence tarihimizin en buyuk transfer calimi cunki altyapimizdan yetisti)

Dursun ozbeki ilk iki sezonu bitirdi hamzaya guvendi boku yedi

Ozhan canaydini ft

Faruk suren isi bilene verdi ve basarili oldu

Mehmet cansun ozhan canaydin icin feda edildi

2C312DB5-9E02-44F1-A840-0FB5AE5F9265.webp

şu anda aklıma 2 kelime
transfersiz yaşayamam geliyor

Burakda bir mucize olmazsa

Yillarca dibin dibini kiyas icin kullanilacak camiada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt