Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
belhanda 3.lig takımında anca oynarelimizdeki bütün orta sahalardan daha iyi olduğu gerçeğiyle yüzleşelim
Bizde taraftar bunlarda para, başakşehirle birleşsk ligin bayerni olurmuyuzBizim imkanlara taraftar sayısına vs bak birde bunların.Bir türlü iyi bir yönetim yakalayamadık.
zırvabelhanda 3.lig takımında anca oynar
cicaldau’nun iyi yaptığı iş, yerleşmemiş rakip defansı delecek pası atıp boşluklara hareketlenmek. biz ise kapalı savunmayı açmasını bekliyoruz. keşke geçişi oynatacak bir hocayla izlesek
Insanların anlayamadığı fatih hocanin gittiği ve artik konunun fatih hoca olmadığı.artik anda kalın bi zahmet de Galatasaraya odaklanin.gecmiste olan oldu,fatih hoca olsaydı soyle olurdu,fatih hoca sunu yanlis yapti demek artik bisey ifade etmiyor.uyanin mcflylar![]()
2 ay sonra bitse farkedermi? Almak istemeyen 1 sene uzatsan almaz. Velhasil gsde transfer bitmezbugün mü bitiyor transfer süresi
çok az öyle oyuncu var hem hızlı karar verecek hemde 4-5 kişiyi oyundan düşürecek pası atan oyuncu.kapalı savunma açacak adam lazım. ilk dediğini ztn kapalı savunmayı açabilen adam gözü kapalı yapamazmı rtaş
Yabancı kuralı da devam edecek gibi gözüküyor. Kaliteli yerli şart bize. 2-3 sene belimiz doğrulmaz gibi geliyorseneye şampiyon olabilmemiz için 7-8 yeni ilk 11 oyuncusu gerekmekte
Yok artık yeter yahu hiçmi ders alınmazBunu soylemek istemezdim ama erken secim olursa adaylardan birkaçının teknik direktör adayi fatih hoca bence,o yuzden mayista fatih terim cok konuşulacakterim geri donebilir gibi geldi şimdi
![]()
seneye şampiyon olabilmemiz için 7-8 yeni ilk 11 oyuncusu gerekmekte
.Bunu soylemek istemezdim ama erken secim olursa adaylardan birkaçının teknik direktör adayi fatih hoca bence,o yuzden mayista fatih terim cok konuşulacakterim geri donebilir gibi geldi şimdi
![]()