Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam rezaleti açıkladi bide sınırsız yabanci hakkımiz yok diyerek transferi kapattığımızı açıkladı resmen,şimdi her maç puana ihtiyacımız olan dönemde istifa sesleri kötü olan takımi daha fazla etkileyecek senin seçildiğin güne lanet olsun sırf Hamamcıoğlu seçilmesin diye bu seçilir insallah diyodum büyük çapsız çıktı

Orta saha hala boş bir pulgar geldi oda 4 aylık ve tanımıyorum da adamı ilaç olur mu olmaz mı pulgar berkan cicaldau olur %95

Gedson'a sadece Burak Elmas'ın gidişini hızlandırıp camiamız için görünürde çok hayırlı bir iş yaptığı için teşekkür ediyorum.

Gerisi için üzülmedim. Galatasaray'ın haline daha çok kafa patlatıyorum. Gelecek sene için şimdiden gelecek olan hazırlanır umarım. Sadece lig olacak elimizde zaten.

beyler boş iş bunlar, önümüze bakma zamanı artık neyse. bjk intikam uğruna sürmeli gözlü bi ayıyla konsorsiyum kurup intikamını almıştır. hayırsız olsun içlerinde patlasın inş

sene başında birbirimizin oyuncularına sulanmayalım diye dilenen bir herif sinsi bi şekilde yaptı bu işi. inş hayrını göremezler, sezonu kapatsın futbol hayatı bitsin

BJK beter olsun elinde patlasın, kesinlikle .Oyuncunun futbol hayatı bitsin ağır yav :D kimsenin kötülüğünü istememek lazım

Bir şeyi atlıyoruz galiba, Pena,Pulgar ve Gomis'i aldığımıza göre yabancı sayısı omar ile birlikte 15 oluyor. Ya omar'a lisans çıkmayacak yada başka bir yabancı futbolcu ile yollar ayrılacak.

sene başında birbirimizin oyuncularına sulanmayalım diye dilenen bir herif sinsi bi şekilde yaptı bu işi. inş hayrını göremezler, sezonu kapatsın futbol hayatı bitsin
Bu işte Beşiktaş'ın hiç bir suçu yok yalnız. Biz vazgeçince adamlara önerilmiş onlar da fırsatı değerlendirmiş. Başkanın açıklaması da bunu doğruluyor.

Gedson sevdasi yuzunden benim gibi once rizeyi sonrada bjkyi destekleyecek gercek gsliler kimler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt