Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FKllE9gXMAEOgVG
Maestro mutlu biz mutlu <3

Kim gelse sıkıştımı Galatasarayın geleceği diyor Allah için ne bitmez bir gelecekmiş biri bizi kurtarsın artık

SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kim Galatasarayın geleceğini düşünüyoruz derse bilinmelidir ki en çok zararı onlar vermiştir her zaman

Bu hafta alanya maçında çok büyük bir hakem kıyımı bekliyorum. Fişi çekmek, ümitleri tüketmek isteyecekler muhtemelen. Yeni takviyelere rağmen olmayacak hissiyatı yaratacaklar.

Şu an taraftar polyanna moduna sokmalı kendini, hatta zorunluluk bu. Bir süre sabretmeli, geri çekilip olanı biteni izlemeli. Akıllı olmalı afedersiniz.

Zaten vurmak için sırada bekleyen çok gördüğünüz gibi, bir fıske de taraftardan gelmesin. En azından belli bir süre.

Dipnot olarak ekleyeyim: Fatih Terime sabır eden kitledeydim ama sabrımın sebebi oynattığı oyun değil, hükümetti, hükümet gidesiye kadar takımın başında kalmalı diye düşünüyordum. İyi kötü diş gösteren adamdı (büyük yanlışlarına rağmen), onun da gitmesiyle iktidara karşı durabilecek kimse kalmadı kulüpte. En azından arkasında yönetim desteği olsaydı bu kadar kolay üstüne gelemezlerdi bu kulübün ama maalesef işte olanları görüyorsunuz. Şunu son olarak diyeyim, mevcut düzende yöneticilere, iktidara diklenmiyorlar diye kızmayın, onu yapabilecek adam yok bu ülkede.

Tff falan yok yani, başındaki atanmış bi hiçkimse zaten. Tek gerçek tayyip var. Ve onun kurduğu, kurmak istediği futbol düzeni.

Okuduğunuz için teşekkürler.

Gedson yüzünden Pena ve Pulgar'a düşman olacak adam varsa da yol yakinden bassın gitsin. Bu konuda tek düşman olunacak adam BElmas.
Ligde ard arda bikac galibiyet,pulgarin vs yildizlasmasi derken baska tapacak futbolcular bulur bizim taraftar.rizenin kotu gitmesi,gedsonun cacik cikmasi derken hersey değişir futbolda,hersey anlik

Koskoca Galatasaray, Madridle, Manchester Utd ile kapışırken, şimdi Rizeden bile tokat yiyecek hale geldi.

Vay bizim halimize, inanılmaz bir adam gelmediği sürece, böyle böyle sindirecekler.

Anadolu kulüpleri bile t.şak geçiyor, yazık

Yatacak yeriniz yok, haram zıkkım olsun

bu alkolik bilgileri nereden alıyor, son zamanlarda yanıldığı hiçbir şey yok

Bu Pena İspanya 3.lig kalecisiymiş. Vay anasını ya. Ulan bunu alacağımıza Fatih yetmedi 3. ligten bir kaleci alsaydık. 50 bin falan isterlerdi en fazla. Allah belanızı versin ya.
Olan oldu,torrente gore barcelonanin ikinci kalecisi seneye.ben torrentin aciklmasina bakarak olumlu yaklasiyorum.muslera mart basi dönene kadar idare etsin yeter

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt