Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gedson Fernandes maksimum Lokomotif Moskova, CSKA gibi takımlara gitme durumu var. Anlaşamazsak Gedsonla oralara gidecek. BJK ile alakalı tek bir haber bile yok. Dede yazdı birşeyler, onun dışında yabancı kaynaklar hep bizden diyor kaynakları. Ahmet Bulut etkisi bu. BJKye gelmesi imkansız.

Gedson Fernandes maksimum Lokomotif Moskova, CSKA gibi takımlara gitme durumu var. Anlaşamazsak Gedsonla oralara gidecek. BJK ile alakalı tek bir haber bile yok. Dede yazdı birşeyler, onun dışında yabancı kaynaklar hep bizden diyor kaynakları. Ahmet Bulut etkisi bu. BJKye gelmesi imkansız.
Olayı şöyle çözebiliriz her akşam 22:00'den sonra gelip Gedson'la alakalı bir şeyler yazan ya da konuşan muhabirlerin hiçbiri bugün akşam tweet dahi atmadı ortalıkta yangın olmasa dumanı çıkmaz bu adamlar baştan beri Gedson'la alakalı oyalıyorlardı biri çıkıp 15 m euro diyor diğeri benfica istekleri çok ağır diyordu. Bugün bu haberlerden sonra tweet atacak dahi yüzleri yoktu çünkü istenilenler baştan beri belliydi uydurma haberlerle taraftarın gazını almaya çalışıyorlardı bugün hiçbiri tweet atmadı bence her şeyin özeti budur...

Süleyman Rodop bile dalga geçerken 1 saat sonra ortalık karışacak vaziyet alın gibisinden tweet atıyor bence işleri yüzlerine bulaştırdılar.

Istesekte:

giphy.webp

Seneye olacağı söyliyeyim Bankalar birliği 2'nci taksidi olacak Avrupa'da olamayacağımız için kaynak yaratmamız gerekecek çünkü 1 kuruş para gelmeyecek o yüzden yaz ayında Kerem ve Marcao satılır yerlerine birileri gelir onlar tutup tutmayacağı bile belli olmayacak bu sene ki enkaz kolay kolay kalkmaz.

Diğerleri de aynı durumda olacak. Belki daha beteri. Seçim senesi ekstra. En çok bizi karşılarına aldılar. Mal mülk de bizde. Onların istediği her şeye sahibiz açıkçası. Artı bir gibi bir şey düşünebiliriz. Zaten bugünkü durumumuzun bir sebebi kesinlikle sistem...Bu boyun eğmeyişimiz.

Tabii bu benim hissiyatım, görüşüm.

Diğerleri de aynı durumda olacak. Belki daha beteri. Seçim senesi ekstra. En çok bizi karşılarına aldılar. Mal mülk de bizde. Onların istediği her şeye sahibiz açıkçası. Artı bir gibi bir şey düşünebiliriz. Zaten bugünkü durumumuzun bir sebebi kesinlikle sistem...Bu boyun eğmeyişimiz.

Tabii bu benim hissiyatım, görüşüm.
Bu takımın üst üstte kaç hafta hakkı yendi çıkıp açıklama yapmadılar Terim gitti Torent geldi daha ilk maçında 6 tane aleyhimize karar çıktı maçtan sonra bir yönetici ufak bir açıklama yaptı sonrasında kulüpten ses dahi çıkmadı. Diğer takım yöneticileri böyle değil onlar cebinden koyuyor bir şeyler yapıyor şu an öyle geriye gidiyoruz ki bunun bırakacağı enkaz kolay kolay temizlenmeyecek. Bunlara herkes güvenmişti ama öyle bir dönem yaşıyoruz ki bunlardan daha kötü yönetim görülmemiştir bunlara koskoca imparatorluk bıraksan 2 gecede talan ederlermiş.

Isco ve camavingayi alin kardesim🧙‍♂️iyi geceler

Olayı şöyle çözebiliriz her akşam 22:00'den sonra gelip Gedson'la alakalı bir şeyler yazan ya da konuşan muhabirlerin hiçbiri bugün akşam tweet dahi atmadı ortalıkta yangın olmasa dumanı çıkmaz bu adamlar baştan beri Gedson'la alakalı oyalıyorlardı biri çıkıp 15 m euro diyor diğeri benfica istekleri çok ağır diyordu. Bugün bu haberlerden sonra tweet atacak dahi yüzleri yoktu çünkü istenilenler baştan beri belliydi uydurma haberlerle taraftarın gazını almaya çalışıyorlardı bugün hiçbiri tweet atmadı bence her şeyin özeti budur...

Süleyman Rodop bile dalga geçerken 1 saat sonra ortalık karışacak vaziyet alın gibisinden tweet atıyor bence işleri yüzlerine bulaştırdılar.
Hiç zannetmiyorum, ben TVde bu haberi açıklayanları canlı izledim. Fırat Günayer Ahmet Bulutla mesajlaştığını söyledi, gülerek BJKye gitmiş ama heran herşey olabilir, bir bakarsınız sabah başka bir teklifle Galatasaraya gider dedi. Ama %100 beşiktaşta imiş 5 seneliğine diye ekledi :asd:

Aynı dakikalarda, A sporda Nobre ve neydi şu yeti burunlu homo erectusa benzeyen serdar mı ne bi herif vardı. Ahmet Buluttan mesaj geldiğini ve BJKnin aldığını söyledi. Spiker sordu hani BJKde para yoktu, transfer olmayacaktı falan dedi. Bu homo erektusta zaten şimdi almayacak sene sonu alacak, şimdi benfica başka bir yere kiralayacak sene sonu BJK oyuncu satacak birine sonrasında o parayla Gedsonu alacakmış dedi. Komedi değil mi sizcede? 5 kuruş parası yok ama 6 milyon tak verecekler. Sonra o kulüp CSKA imiş dediler Ahmet bulut başta CSKA dedirtti, sonra düşünmüş olacak ki daha etkili olan Rizeyi söyletti. Dedenin kaynağıda Ahmet Bulut. Ahmet Bulut her zamanki oyununu oynuyor

Bu takımın üst üstte kaç hafta hakkı yendi çıkıp açıklama yapmadılar Terim gitti Torent geldi daha ilk maçında 6 tane aleyhimize karar çıktı maçtan sonra bir yönetici ufak bir açıklama yaptı sonrasında kulüpten ses dahi çıkmadı. Diğer takım yöneticileri böyle değil onlar cebinden koyuyor bir şeyler yapıyor şu an öyle geriye gidiyoruz ki bunun bırakacağı enkaz kolay kolay temizlenmeyecek. Bunlara herkes güvenmişti ama öyle bir dönem yaşıyoruz ki bunlardan daha kötü yönetim görülmemiştir bunlara koskoca imparatorluk bıraksan 2 gecede talan ederlermiş.

Ben bunu kulübün mal mülkü ve satışı konusu için söyledim. Amaçları zaten elden ayaktan düşürüp seni temelli kendine, sistemine muhtaç etmek, kontrollü yönetimini sağlamak. Projenin kendisi Elmas. Ben bunu burada en çok dile getiren kişiyim sanırım. Saha içi değil dışında dönen dolaplardan bahsettim ve yine o dolapların bizim için çırpınacağını da...2010dan beri izliyoruz bu filmi. Yoksa yönetim en başında sınıfta kaldı. Kulüp için popüler söylemlere kanıp SM gücüyle diğer adayları manipüle edip kendini seçtirmesi bile zaten bence niyetini ortaya koyan bir şeydi. İnsanlar nasıl kandı, ona hayret ediyorum. Hala bile...

Gedsona güvenin siz

Ekli dosyalar

• IMG_20220202_045145.webp
    IMG_20220202_045145.webp
    82,5 KB · Görüntüleme: 43
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt