- 20 Eylül 2009
- 17.816
- 16.036
- 2.613
r. Dursunun transferlerinide bu şerefsiz yapmıştı, hoş dursun dolandırmış bunu.Zaten birdaha ahmet bulutun pesinden giden yöneticiyi tüfekle vurucan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
r. Dursunun transferlerinide bu şerefsiz yapmıştı, hoş dursun dolandırmış bunu.Zaten birdaha ahmet bulutun pesinden giden yöneticiyi tüfekle vurucan.
Zaten ama bunalarin bugün yaptiklarindan sonra güzel aksiyon olurdu.Gedson maliyeti 4 senede 10 m euro'yu bulmuyor Talisca bizden imza + maaş 1 senelik o parayı koparır
Bunların yapacağı en güzel aksiyon İSTİFA olur Gedson'dan daha mutlu eder umarım yarın 2 tane yönetici istifa eder de yönetim düşer.Zaten ama bunalarin bugün yaptiklarindan sonra güzel aksiyon olurdu.
Messi değil abi boşverin.1 ay gece gündüz irfanı bekledik 2 saatte elimizden aldılar daha çalım yemeyiz dedik 2 saatte gedsonu aldılar yetmezmiş gibi rizeye, lan rizeye verdiler daha ne denirki rezillik
Yok kargalarin hareketinden sonra demek istedim.Bunların yapacağı en güzel aksiyon İSTİFA olur Gedson'dan daha mutlu eder umarım yarın 2 tane yönetici istifa eder de yönetim düşer.
yaw adam Rusya'ya falan gitse, beceriksizler alamadı der geçiştirirsin , bize dokunan rezaletMessi değil abi boşverin.
Onların yaptığı bir şey yok ki bizim yönetim 6 ay adamı bekletti her seferinde bahane uydurdu yabancı sınırı, teknik ekip kararı, 15 m euro istiyorlar diyerek beklettik Ahmet Bulut'ta şartları beşiktaş'a söyleyince direk kabul etmişlerdir. Adamları suçlamamak lazım bu suç tamamen yönetimin direk defolup gitmeliler. Hatta taraftar öyle bir göndermeli ki bir daha başkan seçilen 3-4 kez düşünmeli diye düşünüyorum.Yok kargalarin hareketinden sonra demek istedim.
Daha iyi bence düştü yönetim. Martta ibrasızlık geliryaw adam Rusya'ya falan gitse, beceriksizler alamadı der geçiştirirsin , bize dokunan rezalet
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
yaw yönetimi taraftar 20 dakikada düşürür, mesele o değil, kasıt arıyorum artık, adam geldiğinden beri küçük düşürüyor bizi, kadın futbol takımını ezdirmesimi dersin , TFF, hakemler, koç ile kankalık, saymakla bitmez , eğer gerçekten bjk, Rize, başakşehir üçgeni varsa işin içinde, ibrasizlik istifa falan kurtarmaz bizi , bu karabulut en az 4 yılımızı yer bitirirDaha iyi bence düştü yönetim. Martta ibrasızlık gelir
Galatasaray veya Beşiktaş'a transfer olacakmış.Beşiktaş'a yakın demişler..
yaw adam Benfica yazıp Endonezya bayrağı koymuş renkdas, bak yine bı şarjör boşaltılır bunaGalatasaray veya Beşiktaş'a transfer olacakmış.Beşiktaş'a yakın demişler..
hangı ucaktaAdam ucakta gelecek yarin reis, duyumluk bise kalmadi.
dedıgıme gelıyonuz rtaşRecord muhabirlerinden biriyle ara sıra mailleşiyorum.İsteyenler de sitesinden bulup mail atabilir.Herkese cevap verirler genelde.Haber bize ait değil Türk basınına göre haberi paylaştık yazmış.Fabrizio da öyle paylaşmıştı.Bi oyunlar dönüyo..
Öncelik hala bizde, adam gibi teklif verip ciddiye binerse Gedson bize gelir. Teklif vermezsek ben BJKye gideceğini sanmıyorumAdam ucakta gelecek yarin reis, duyumluk bise kalmadi.